mijn voertuig
All eyes on me!

All eyes on me!

Home > Nieuws & Acties > All eyes on me!

Fiat 500 compleet uitgerust voor maar €259 per maand

Deze zomer de Fiat 500 Lounge, compleet uitgerust voor maar €259 per maand*. Dat kan met Fiat Private Lease. Dat geeft u duidelijkheid in uw maandlasten. Want alleen de brandstof komt hier nog bij. 

Standaard is de Fiat 500 Lounge zeer compleet. Zo is deze uitgerust met:

- U-Connect navigatie met DAB+ radio en Bluetooth
- Lichtmetalen velgen
- Panorama dak
- Airconditioning 
- Cruise control 
- Parkeersensoren achter
- Regensensor

Met de onderstaande Private Lease calculator kunt u uw ideale pakket samenstellen gebaseerd op uw persoonlijke situatie.Kom langs in onze showroom in Badhoevedorp en laat u informeren over de mogelijkheden van Private Lease. Of lees hier meer over de voordelen van Private Lease. 

 

 
 

 

* Dit aanbod is gebaseerd op basis van 48 maanden en maximaal 10.000 km per jaar. 

 

 

De actie is geldig van 23 mei t/m 31 juli 2019, bij deelnemende dealers en bij aankoop van een nieuw, ongeregistreerd model. Bovengenoemde vanafprijzen zijn inclusief btw, bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om de auto rijklaar te maken. De getoonde afbeelding kan afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. De gecommuniceerde acties zijn alleen geldig voor particuliere aankopen. De gestelde vanafprijzen zijn afhankelijk van de beschikbare voorraad.
Private Lease: Particulier aanbod op basis van Operational Lease via Leasys Nederland B.V. (KvK 70016895). Operational Lease exclusief brandstof. Vermelde vanafprijs is gebaseerd op een leasetermijn van 48 maanden en 10.000 km per jaar. Aanbod op basis van Private Lease Budget. Condities vindt u terug op www.leasys.com/nl/dutch/documenten. Tarieven afgerond op hele euro’s. Onder voorbehoud van wijzigingen in assurantiebelasting, wegenbelasting en BTW. Leasys behoudt zich het recht voor om onvolledig of incorrect ingevulde aanvragen uit te sluiten van deelname. Leasys Nederland B.V., behoudt zich het recht om de actie zonder opgaaf van reden te wijzigen of te beëindigen.

 

 

 

Maak een afspraak


Onderhoud door gespecialiseerde monteurs en het gebruik van originele onderdelen vormen de beste garantie op jarenlang zorgeloos genieten van uw nieuwe Fiat.

afspraak maken

Neem contact op over deze actie

Bel naar: 020-659 48 59
Of stuur een e-mail