mijn voertuig
Corona-virus

Corona-virus

Home > Nieuws & Acties > Corona-virus

Onze werkzaamheden gaan door

Wij merken dat er toch nog wat onduidelijkheden zijn rond het Coronavirus en het onderhoud aan uw auto. Uiteraard volgen wij de adviezen van het RIVM en de GGD. Wij geven geen handen meer, maar wij begroeten u nog altijd met een glimlach. En graag willen wij u verder informeren over het Corona-virus en onze services. 
Misschien gebruikt u deze weken de auto minder dan u gewend bent. Maar als u binnenkort de auto weer volop nodig heeft, is het fijn als u verzekerd bent van goed onderhoud.

 

Werkplaats

- Onze werkplaats en schadeherstel-afdeling zijn open volgens onze reguliere openingstijden. 

- Onze medewerkers zijn zich bewust van extra hygiëne binnen en buiten uw auto en zullen zichzelf beschermen. Uw en onze gezondheid heeft onze hoogste prioriteit.

- U kunt nog altijd bij ons wachten tijdens het onderhoud aan uw auto. Onze wachtruimte biedt voldoende ruimte en mogelijkheden om voldoende afstand tot elkaar te bewaren. 

- Wij zullen u vragen elektronisch te betalen. 

- Hoest u of bent u verkouden? Annuleert u de afspraak dan niet. Maar neemt u alstublieft telefonisch contact met ons op.

 

Showroom

- Onze showroom is geopend volgens onze reguliere openingstijden. Volgens de richtlijnen van het RIVM zullen wij wel een afstand tot u bewaren als u met ons in gesprek bent.

- Proefritten zijn nog altijd mogelijk. Ook dan zijn wij ons extra bewust van extra hygiëne binnen en buiten de auto. 

 

Vragen?

Hebt u vragen? Neemt u dan contact met ons op. 

 

 

Maak een afspraak


Onderhoud door gespecialiseerde monteurs en het gebruik van originele onderdelen vormen de beste garantie op jarenlang zorgeloos genieten van uw nieuwe Fiat.

afspraak maken

Neem contact op over deze actie

Bel naar: 020-659 48 59
Of stuur een e-mail