De 500X Yacht Club Capri

De 500X Yacht Club Capri

Home > Nieuws & Acties > De 500X Yacht Club Capri

Een bijzonder zonnige 500X!

Fiat is er weer in geslaagd een bijzonder mooie variant van de Fiat 500X te maken. Een wel heel zonnige, de eerste “openlucht” 500X.

 

De 500X Yachting 

De introductieversie van deze variant heeft de naam 500X Yacht Club Capri gekregen. Met exclusieve op de zeilsport gebaseerde details in de bijzondere kleur blauw "Blue Venezia".

 
De (blauwe) elektrische kap opent u met een druk op de knop. Een blauwe en ivoorkleurige lijn versterkt het profiel van de auto. Deze loopt ter hoogte van de taillerail en doet denken aan de lijn van boten. Ook gloednieuw en exclusief zijn de 18” lichtgewicht lichtmetalen velgen met zeeblauwe designelementen. De op zeilsport geïnspireerde elegantie is ook te zien in het interieur. De witte soft-touch stoelen zijn voorzien van een blauw geborduurd 500 “print”. Op de aluminium dorpelplaten siert een "Yachting"-logo en de auto is voorzien van een mahonie dashboard; een andere verwijzing naar de typische ontwerpelementen van boten van de Dolce Vita-jaren.
De Fiat 500X Yacht Club Capri wordt eind augustus verwacht. Maar u kunt hier alvast een voorproefje bekijken.
 
Prijzen worden later bekend gemaakt.
Hebben wij uw interesse gewekt, neem gerust contact met ons op en laat ons contact opnemen als de auto binnen is.
 
P.S. Er verschijnt ook nog een Yacht Club Capri-versie van de Fiat 500. In de kleur BluDipinto di Blu. Met verchroomde inzetstukken in de grille, diamantgeslepen zwarte spiegelkappen en 16-inch lichtmetalen velgen. De collectors' Edition krijgt een elektrisch te openen blauw dak. Het dashboard is gemaakt van exclusief hout. In contrast met de zwarte omgeving zijn de stoelen met inzetstukken ivoorkleurig en is het geborduurde 500-logo blauw. 
 
Maar daarover later meer. De Fiat 500 Yacht Club Capri wordt eind september verwacht. 

Neem contact op over deze actie

Bel naar: 020-659 48 59
Of stuur een e-mail