mijn voertuig
De Alfa Romeo win-winterweken zijn gestart

De Alfa Romeo win-winterweken zijn gestart

Home > Nieuws & Acties > De Alfa Romeo win-winterweken zijn gestart

Wij blijven open en u heeft altijd prijs!

Nu het toch van een lockdown gekomen is deze winter, is deze periode er niet gezelliger op geworden, zo met de feestdagen voor de deur. Gelukkig kunnen wij open blijven, zodat u mobiel blijft. En bovendien hebben wij nog een aardigheidje voor u. 

Bent u voor een werkplaatsbezoek geweest? Tijdens de Alfa Romeo win-wekenweken Dan krijgt u een voucher. Met deze voucher heeft u altijd prijs. Zo kunt u bijvoorbeeld kans maken op deze mooie kortingen. En bovendien is de prijs overdraagbaar, dus u kunt er natuurlijk ook altijd iemand anders er blij mee maken. 

● 25% korting op een mattenset
● 25% korting op een set ruitenwissers
● 40% korting op een onderhoudsbeurt
● Alfa Romeo F1Team poloshirt
● Jaar gratis pechhulp bij onderhoud

Er is ook nog een fantastische hoofdprijs te vergeven: 1 jaar lang gratis rijden in de nieuwe volledig elektrische Fiat 500E (excl. stroom)! U maakt kans op deze prijs als u de code komt verzilveren. 

Kortom, zorg dat uw auto goed voorbereid de winter in gaat. Ook al gebruikt u de auto nu misschien weer wat minder dan u gewend bent, het is belangrijk dat u op uw auto kunt vertrouwen, zeker in winterse omstandigheden.

Graag tot ziens in onze werkplaats!

Op dit moment werken wij op afspraak. U kunt telefonisch een afspraak maken op nummer 020-659 4859. Of u maakt een afspraak via de button hiernaast. 

Misschien ten overvloede....Uiteraard zijn onze medewerkers zich bewust van de huidige hygiënemaatregelen. U kunt nog steeds bij ons wachten tijdens onderhoud of reparatie. De wachtruimte is coronaproof ingericht. 

Voelt u zich daar onprettig bij? Dan is er ook vervangend vervoer beschikbaar, een auto of een fiets. Heeft u nog een vraag of is het vervangend vervoer toch niet passend voor u? Neemt u dan gerust contact op. Dat kan ook via telefoonnummer 020-659 4859. Of u een e-mail naar werkplaats@haaker.nl. Dan zullen wij zo spoedig mogelijk reageren. 

Maak een afspraak


Onderhoud door gespecialiseerde monteurs en het gebruik van originele onderdelen vormen de beste garantie op jarenlang zorgeloos genieten van uw nieuwe Fiat.

afspraak maken

Neem contact op over deze actie

Bel naar: 020-659 48 59
Of stuur een e-mail