De elektrische Fiat 500 serie, oftewel de Fiat 500e

De elektrische Fiat 500 serie, oftewel de Fiat 500e

Home > Nieuws & Acties > De elektrische Fiat 500 serie, oftewel de Fiat 500e

Welcome back FUTURE

Hij staat te pronken in onze showroom. Niet te missen als u via onze hoofdingang komt: de nieuwe elektrische Fiat 500 3+1.

Deze variant van de elektrische Fiat 500 heeft een extra deur die naar achteren draait. Dat maakt het instappen niet alleen veel gemakkelijker, ook is dit een stijlvolle toevoeging aan het uiterlijk. Het is ook wel een plaatje om te zien in 'Rose Gold'. Kom langs en beoordeel zelf! En ook de andere nieuwe kleuren van de elektrische Fiat 500 zijn weer heel bijzonder geworden. Wat denkt u van deze kleuren: 

 

Ook deze elektrische Fiat 500 is weer helemaal naar uw wensen samen te stellen. Zo is deze verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en varianten: Berlina, Cabrio, en 3+1. Voor deze modellen kunt u een keuze maken voor de Icon of Passion uitvoering. En in de Berlina is ook nog de Action uitvoering mogelijk. U kiest zelf waar u de nadruk op wilt leggen. Het snelladen, het infotainment systeem of de assistentie tijdens het rijden. 

Voor de bekleding van de elektrische Fiat 500 is een duurzame keuze gemaakt. Het interieur is compleet gemaakt met onder andere eco lederen bekleding en bekleding van een duurzame Seaqual® Yarn-stof. Deze stof is gemaakt van plastic afkomstig uit oceanen en rivieren. 

Wij zorgen dat u niet verdwaalt in al dat moois wat de elektrische Fiat 500 te bieden heeft en helpen u de juiste keuze te maken. De beste manier om de elektrische Fiat 500 te ontdekken is natuurlijk het maken van een proefrit! Dat is mogelijk van maandag tot en met zaterdag. 

Ons verkoopteam is bereikbaar via telefoon 020-659 4859 en via mail op verkoop@haaker.nl

Wij staan voor u klaar! U bent van harte welkom op de Kamerlingh Onneslaan 10 in Badhoevedorp. 

 

Neem contact op over deze actie

Bel naar: 020-659 48 59
Of stuur een e-mail