mijn voertuig
De Fiat 500E Business Launch Edition

De Fiat 500E Business Launch Edition

Home > Nieuws & Acties > De Fiat 500E Business Launch Edition

Nu te bestellen; in beperkte oplage beschikbaar!

Helemaal nieuw, helemaal 500 en helemaal elektrisch: De Fiat 500E Business Lauch Edition. U kunt deze nieuwste variant van de Fiat 500 via Private Lease rijden. Uitsluitend te bestellen via Leasys, de leasemaatschappij van Fiat. Én in een beperkte oplage, dus OP=OP. 

Nu zeer aantrekkelijk geprijsd, voor slechts €399 per maand* hoeft u alleen nog maar de auto op te laden. De rest is geregeld. 

De Fiat 500E Business Launch Edition, of kortweg de Launch Edition is leverbaar als Berlina. Deze elektrische variant biedt meer ruimte dan de Fiat 500 als brandstofuitvoering. Dit komt door de elektrische aandrijving. 

De Fiat 500E Business Launch Edition beschikt over een 85kW-snellaadsysteem. Zo kunt u binnen 5 minuten alweer genoeg laden om 50 kilometer te rijden met de auto. De accu voor 80% opladen kost u slechts 35 minuten. De accu's (lithium-ion) hebben een capaciteit van 42kW en zij geven de auto een actieradius van maximaal 320 kilometer. 

Deze hele nieuwe elektrische Fiat 500E Business Launch Edition is heel snel leverbaar. Maar let op: de voorraad is beperkt en OP=OP. 

specificaties

Hieronder vindt u de prijzen voor Private lease (Privelease, inclusief BTW) en Business lease (Zakelijke lease, exclusief BTW). 

Heeft u vragen? Stel ze gerust telefonisch, per mail of gewoon bij ons in de showroom. Wij beantwoorden deze graag!

* Dit is de vanaf prijs voor Private Lease op basis van 60 maanden en 7.500 kilometer per jaar. 

 

 

U kunt aan deze pagina geen rechten ontlenen. 

Maak een afspraak


Onderhoud door gespecialiseerde monteurs en het gebruik van originele onderdelen vormen de beste garantie op jarenlang zorgeloos genieten van uw nieuwe Fiat.

afspraak maken

Neem contact op over deze actie

Bel naar: 020-659 48 59
Of stuur een e-mail