mijn voertuig
De Panda is los!

De Panda is los!

Home > Nieuws & Acties > De Panda is los!

Panda Hybrid: Duurzame mobiliteit voor iedereen

 

1980 was het jaar van de introductie van de eerste generatie Fiat Panda. Nu, 40 jaar later, is er een derde generatie Panda. De Panda Hybrid. 

Met deze derde generatie Panda is duurzaam rijden voor iedereen mogelijk. En dat niet alleen: het is zorgeloos, want u rijdt duurzaam zonder stekkers.
 
U kunt gewoon uw tank vullen aan de pomp en de elektromotor laadt zichzelf op tijdens het rijden. 
 
De kleine elektromotor van 4 pk en een accupakket van 0,148 kWh zijn genoeg om ‘hybride’ te zijn. Juist daarom is de nieuwe Fiat Panda Hybrid zo trouw aan zijn originele succesformule uit de jaren tachtig. 
De elektromotor en het accupakket brengt weinig extra gewicht met zich mee. Hierdoor behoudt de Panda zijn fijne weggedrag en is nog steeds comfortabel. De elektromotor geeft geen merkbare duw bij het optrekken en ook bij het afremmen fungeert de generator onmerkbaar.
De Panda Hybrid is zeer zuinig en heeft 6 versnellingen. En als u straks weer kunt reizen heeft u altijd toegang tot milieuzones die steeds meer steden in Europa invoeren. 
 
Drie uitvoeringen
Deze nieuwe generatie Panda is te verkrijgen in drie uitvoeringen. Allemaal met een hybride motor. 
 
- Panda City Life: De bekende 'gewone' Panda. Dit blijft een een kleine auto met verrassend veel ruimte. Zeer praktisch en met een fijne hoge instap. 
 
Minder bekend zijn de andere twee Panda's. 
 

- Panda Cross: De Panda van zijn meest veelzijdige klant: Slim, stoer en avontuurlijk. En met een nóg hogere instap dan de City Life. Deze Panda bestond al langer, maar is onbekender dan de eerstgenoemde. Geheel onterecht vinden wij. 

 

Panda Sport: Deze Panda is sportief en stijlvol uitgerust. En helemaal terug van weggeweest. Graag vertellen wij hier meer over dit nieuwe model.

 

Sportief exterieur

Laten we beginnen met de sportieve elementen. De nieuwe Panda Sport heeft 16-inch lichtmetalen wielen met rode accenten. De handgrepen en buitenspiegelbehuizing zijn in carrosseriekleur of glanzend zwart (gecombineerd met een zwart dak) uitgevoerd. Ook is er een nieuwe kleur, genaamd Matt Grey, beschikbaar.
Wilt u het nog sportiever? Dat kan met het extra uitbreidingspakket Pandemonio Pack. 
Dit pakket is een eerbetoon aan de kit die in 2006 op de Panda 100 HP werd gelanceerd – met rode remklauwen, zwart getinte ramen en een nieuw techno-lederen afwerking van het stuur met rode stiksels. Ook een smartphonehouder en de nieuwe 7-inch DAB -touchscreenradio met Apple CarPlay en Android Auto zijn standaard bij deze uitvoering. 
 
 
Up-to-date interieur
Nieuwe stoelen met donkergrijze bekleding, stoffen zijpanelen, rode stiksels en zwarte hemelbekleding geven de Panda Sport een net iets chiquer interieur. Ook vinden we standaard een telefoonhouder en een nieuw 7-inch multimediascherm (touchscreen). Dit systeem ondersteunt uiteraard Apple CarPlay en Android Auto, en zien we waarschijnlijk binnenkort op andere Panda’s terug.
 
 
De nieuwe Panda is natuurlijk ook met Private Lease te rijden. Dat kan al vanaf*:
- Panda Hybrid €275
- Panda Sport €289
- Panda Cross €299
 
Bent u ook zo nieuwsgierig geworden? Ook in tijden van Corona kunt u proefrijden. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een proefrit? Neemt u dan contact op via telefoonnummer 020-659 48 59 of stuur een e-mail naar onze verkopers. 
 
* op basis van 7.500 km/jaar en een looptijd van 60 maanden. 
 
 
 

Maak een afspraak


Onderhoud door gespecialiseerde monteurs en het gebruik van originele onderdelen vormen de beste garantie op jarenlang zorgeloos genieten van uw nieuwe Fiat.

afspraak maken

Neem contact op over deze actie

Bel naar: 020-659 48 59
Of stuur een e-mail