mijn voertuig
Fiat 500e La Prima

Fiat 500e La Prima

Home > Nieuws & Acties > Fiat 500e La Prima

Fiat 500e La Prima: Wees de eerste!

De introductie voor deze legendarische auto met een geheel nieuwe binnenkant staat gepland voor oktober 2020. Maar u kunt nu alvast een exemplaar reserveren. Er zullen in totaal maar 500 exemplaren zijn. 

We hebben het over de Fiat 500e La Prima.

De Fiat 500e La Prima is helemaal nieuw, helemaal '500', helemaal elektrisch. All in.  

Bij de introductie zijn er drie bijzondere kleuren samengesteld, allemaal geïnspireerd op de natuur: Ocean green, Cestial blue en Mineral grey

 

 

 

 

 

 

Wees de eerste en schrijf u nu hier in! 

De Fiat 500e La Prima is van buiten nog de vertrouwde Fiat 500, van binnen is het ontwerp er op gericht een ruimtelijk gevoel te creëren met gebruik van natuurlijke grondstoffen. Ook onder de motorkap is alles anders. De Fiat 500e La Prima is de eerste kleine auto met Level 2 Autonomous Driving; Uw auto zal uw co-piloot zijn en bijdragen aan een zeer groot veiligheidsniveau, ten alle tijden. Maar vooral ook in het drukke stadsverkeer. 

Kijkt u hier wat voor enorme voordelen u dat oplevert. 

U zult met het Cinema-infotainment systeem optimaal gemak ervaren in connectiveit. Smartphones worden automatisch verbonden en zijn ook opgeladen dankzij een draadloze mobiele oplader. 

Nieuwsgierig geworden? Hier kunt u alles lezen over het design, technologie, connectiveiteit en de elektrische details van de Fiat 500e La Prima. Bovendien kunt u dan kennismaken met drie meesterwerken; De versies van BVLGARI, Giorgio Armani, en Kartell. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt ons natuurlijk altijd bellen of mailen. Maar langskomen in onze showroom kan uiteraard ook. Wij volgen voor uw en onze gezondheid de adviezen van het RIVM. 

 

Maak een afspraak


Onderhoud door gespecialiseerde monteurs en het gebruik van originele onderdelen vormen de beste garantie op jarenlang zorgeloos genieten van uw nieuwe Fiat.

afspraak maken

Neem contact op over deze actie

Bel naar: 020-659 48 59
Of stuur een e-mail