mijn voertuig
Kies de Beste Band!

Kies de Beste Band!

Home > Nieuws & Acties > Kies de Beste Band!

Sta eens stil bij uw banden.

Banden krijgen veelal niet de aandacht die zij verdienen als het gaat om veiligheid. Deze vier onderdelen van de auto zijn het enige contact met de weg. Door te kiezen voor kwalitatief betere én goed opgepompte banden heeft u meer grip, een kortere remweg en dus minder kans op ongevallen.
Daarbij zijn de banden essentieel als het gaat om veiliger, zuiniger en stiller rijden.

Als automobilist bent u zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van uw banden, die een groot deel van de veiligheid van uw auto bepalen. En om de kennis van automoblisten over de autobanden te vergroten, doen wij mee aan de campagne van Rijkswaterstaat: 'Kies de Beste Band.'

Hier vindt u de informatie van Rijkswaterstaat over de Beste Band terug. Ook kunt u hier tips lezen hoe u nu het best de keuze voor de beste band maakt. Gaat u nog op vakantie? Ga dan goed voorbereid op weg. Hoe u dat doet voor de banden van uw auto kunt u ook hier lezen. Test uw bandenkennis met de 'Kies de beste band quiz' en maak kans op een slipcursus van de ANWB.

Heeft u vragen? Kom vrijblijvend langs bij ons op de Kamerlingh Onneslaan 10 in Badhoevedorp of neem telefonisch contact op via telefoonnummer: 020-659 48 59. Wij helpen u graag.

 

Maak een afspraak


Onderhoud door gespecialiseerde monteurs en het gebruik van originele onderdelen vormen de beste garantie op jarenlang zorgeloos genieten van uw nieuwe Fiat.

afspraak maken

Neem contact op over deze actie

Bel naar: 020-659 48 59
Of stuur een e-mail