mijn voertuig
Kom naar de zomerweken van Fiat & Alfa Romeo

Kom naar de zomerweken van Fiat & Alfa Romeo

Home > Nieuws & Acties > Kom naar de zomerweken van Fiat & Alfa Romeo

Nog tot en met 31 augustus!

 

Profiteer tijdens de Zomerweken van Fiat en Alfa Romeo bij gebroeders Haaker van onze zomeracties. Acties zó voordelig, daar loopt echt iedereen warm voor. Gelukkig doen we ook een aircocheck...


Limited edition Fiat-badlaken cadeau bij onderhoud.
Heeft uw auto onderhoud nodig? Plan direct een afspraak, want tijdens de Zomerweken krijgt u een limited edition SEAQUAL™-badlaken van Fiat cadeau, gemaakt van plastic afval uit de oceaan en gerecycled katoen. Deze vezel is ook gebruikt in de bekleding van de nieuwste Fiat modellen: De Fiat 500 Hybrid en Panda Hybrid. 
Voor de badlakens geldt: zolang de voorraad strekt.

 

Airco-reiniging voor 19,95 bij vervanging interieurfilter.
Schone lucht in uw auto is erg belangrijk. Vervang daarom niet alleen jaarlijks het interieurfilter, maar laat ook uw airco reinigen. Zo krijgen vuil en bacteriën geen kans.

Zomercheck voor 19,95.
Gaat u op vakantie met uw auto? Doe dan de Zomercheck. Wij controleren uw auto op 15 essentiële punten. En moet er iets vervangen worden? Dan ontvangt u 10% korting op de onderdelen.

15% korting op mattensets en zomeraccesoires.
Tijdens de Fiat Zomerweken ontvangt u 15% korting op een nieuwe mattenset en op alle originele zomeraccessoires, zoals fietsdragers, dakkoffers en dakdragers.

Wilt u profiteren van alle zomeracties? Maak snel een afspraak via de afspraak button onderaan deze pagina, dan zorgen wij dat alles in orde komt.

Een jaar hulp bij pech onderweg voor slechts 52,50.
Dag en nacht, 7 dagen per week in heel Europa. Inclusief extra services zoals gratis APK bij onderhoud, lampjes vervangen, vloeistoffen bijvullen, banden- en ruitreparatie. Dat is de ServicePlus Pas

Heeft u vragen, dan beantwoorden wij die uiteraard graag. En anders graag tot ziens op de Kamerlingh Onneslaan 10 in Badhoevedorp. 

Maak een afspraak


Onderhoud door gespecialiseerde monteurs en het gebruik van originele onderdelen vormen de beste garantie op jarenlang zorgeloos genieten van uw nieuwe Fiat.

afspraak maken

Neem contact op over deze actie

Bel naar: 020-659 48 59
Of stuur een e-mail