mijn voertuig
Nu in onze showroom!

Nu in onze showroom!

Home > Nieuws & Acties > Nu in onze showroom!

De Fiat 500 Hybrid

Opnieuw is Fiat erin geslaagd een zeer bijzondere versie van de legendarische Fiat 500 te maken. Dat ligt niet alleen aan de motor, maar ook de kleur van de carrosserie en techniek voor de bekleding is bijzonder. Ontdek de Fiat 500 Hybrid.

Met een hybride motor rijdt u niet alleen heel milieu-vriendelijk, maar ook zuinig. En dat is dan weer fijn voor uw portemonnee. Bovendien kunt u op het display heel duidelijk de werking van het hybridesysteem zien en het laadniveau van de accu. 

De introductieversies van de Fiat 500 Hybrid en de Fiat 500C Hybrid zijn uitgevoerd in de kleur 'Verde Rugiada'. Een kleur groen geïnspireerd op de ochtenddauw. En voor de bekleding is gebruik gemaakt van een nieuw soort vezel; De Seaqual Yarn. Deze vezel is onder andere gemaakt van recycled plastic afkomstig uit de oceanen, rivieren en van stranden. 

Wilt u deze nieuwste versie van de Fiat 500 zelf ervaren? Dat kan! Stap binnen in onze showroom en u kunt vrijblijvend een proefrit maken. 

Meer mooie beelden van de Fiat 500 Hybrid vindt u hier

Maak een afspraak


Onderhoud door gespecialiseerde monteurs en het gebruik van originele onderdelen vormen de beste garantie op jarenlang zorgeloos genieten van uw nieuwe Fiat.

afspraak maken

Neem contact op over deze actie

Bel naar: 020-659 48 59
Of stuur een e-mail