mijn voertuig
Private Lease

Private Lease

Home > Nieuws & Acties > Private Lease

Fiat 500 HYBRID voor maar €209 per maand

Driven by Nature.....

De Fiat 500 Hybrid heeft tot 30% minder CO2 uitstoot dan de huidige benzinemotoren. Zo rijdt u niet alleen zuiniger, stiller en prettiger. Maar het voelt ook een stuk beter. Op het display kunt u heel eenvoudig de werking zien van het hybridesysteem en het laadniveau van de accu. Voor de productie van de stoelbekleding is gebruik gemaakt van een nieuw soort vezel dat afkomstig is van het plastic uit oceanen, rivieren en van stranden: de Seaqual Yarn. 

Stap in, maak een proefrit en u ervaart het zelf! 

 

Met Private Lease rijdt u de Fiat 500 Hybrid voor maar €209 per maand. 

 

De actie is geldig van 12 februari t/m 31 maart 2020, bij deelnemende dealers en bij aankoop van een nieuw, ongeregistreerd model.  Bovengenoemde vanafprijzen zijn inclusief btw, bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om de auto rijklaar te maken. De getoonde afbeelding kan afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. De gecommuniceerde acties zijn alleen geldig voor particuliere aankopen.  De gestelde vanafprijzen zijn afhankelijk van de beschikbare voorraad.
Private Lease: Particulier aanbod op basis van Operational Lease via Leasys Nederland B.V. (KvK 70016895). Operational Lease exclusief brandstof. Vermelde vanafprijs is gebaseerd op een leasetermijn van 60 maanden en 7.500 km per jaar. Aanbod op basis van Private Lease Budget. Condities vindt u terug op www.leasys.com/nl/dutch/documenten. Tarieven afgerond op hele euro’s. Onder voorbehoud van wijzigingen in assurantiebelasting, wegenbelasting en BTW.  Leasys behoudt zich het recht voor om onvolledig of incorrect ingevulde aanvragen uit te sluiten van deelname. Leasys Nederland B.V., behoudt zich het recht om de actie zonder opgaaf van reden te wijzigen of te beëindigen.
 

Neem contact op over deze actie

Bel naar: 020-659 48 59
Of stuur een e-mail