mijn voertuig
U kunt weer zonder afspraak bij ons binnenlopen

U kunt weer zonder afspraak bij ons binnenlopen

Home > Nieuws & Acties > U kunt weer zonder afspraak bij ons binnenlopen

Wij kijken er naar uit u te zien!

Vanaf 28 april mogen alle winkels weer open en hoeft u geen afspraak meer te maken voor showroombezoek. Loopt u spontaan eens binnen en laat u verrassen door de stoere uitstraling van de nieuwe Panda Hybrid of het rijcomfort van de Fiat 500E. Door de grote geventileerde ruimte is het veilig bij ons. 

 

Alle afdelingen zijn weer normaal geopend. 

 

Onderhoud, reparatie & schadeherstel

Onze werkplaats en schade-herstel afdeling zijn normaal geopend volgens afspraak tijdens onze reguliere openingstijden. 

Van maandag t/m donderdag van 8.15 - 17.00 uur en vrijdag van 8.15 -16.00 uur.

Wij staan voor u klaar voor onderhoud en reparatie van uw auto. Waarschijnlijk gebruikt u de auto nog steeds minder dan voor de uitbraak van het Coronavirus. Dan schiet onderhoud er nog wel eens bij in. Maar juist als u weinig rijdt is het belangrijk uw auto in ieder geval jaarlijks na te laten kijken. Daarbij voeren wij geen werkzaamheden uit die niet nodig zijn. En u bent verzekerd van een veilige auto. Daarbij is het ook goed om de auto na te laten kijken als deze langere tijd stil heeft gestaan. Want dit kan onder andere gevolgen hebben voor de accu, remmen en banden. Daarom bieden wij u nu onze lockdown check-up aan voor uw auto. Voor slechts €19,95 kijken wij de essentiële punten na. Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord. 

Een ongeluk kan in een klein hoekje zitten. Ook onze schadeherstel-afdeling is geopend en zorgt ervoor dat u weer zo snel mogelijk kunt beschikken over uw auto. Misschien is dit juist het moment om die schade te repareren die al een tijdje uw auto ontsiert. U gebruikt de auto nu minder en vaak is slechts 1 nacht overblijven voor de auto genoeg. Zo voorkomt u een verdere nasleep van een schade zoals roest. 

Met de button hiernaast maakt u eenvoudig een afspraak. Of u kunt telefonisch contact opnemen via nummer 020-659 48 59. Wij hebben nog steeds een wachtruimte, coronaproof ingericht. Wilt u liever niet wachten? Dan is er vervangend vervoer beschikbaar. Een auto of een fiets. Biedt dit geen mogelijkheid voor u? Neemt u dan contact met ons op. Dan lukt het vast om een oplossing te vinden.

 

Nieuwe of gebruikte auto op het oog?

Vanaf 28 april is het weer mogelijk om spontaan een bezoek te brengen aan onze showroom. Kijkt u liever digitaal? Onze online showroom is uiteraard altijd open. En als u liever een afspraak maakt, dan kan dat natuurlijk ook. Dat kan door ons te bellen op 020-659 48 59. Of door een email te sturen naar verkoop@haaker.nl

Onze online showroom is uiteraard altijd open. En heeft u uw ideale auto gevonden? Ook proefritten zijn weer mogelijk vanaf ons eigen terrein. Is het voor u nog niet mogelijk om langs te komen? Neemt u dan ook contact op via telefoonnummer 020-659 48 59 of mailt u naar onze verkoopafdeling

 

Heeft u andere vragen of opmerkingen? Wij horen het graag. 

 

 

 

 

 

Maak een afspraak


Onderhoud door gespecialiseerde monteurs en het gebruik van originele onderdelen vormen de beste garantie op jarenlang zorgeloos genieten van uw nieuwe Fiat.

afspraak maken

Neem contact op over deze actie

Bel naar: 020-659 48 59
Of stuur een e-mail