Uw APK steunt het goede doel

Uw APK steunt het goede doel

Home > Nieuws & Acties > Uw APK steunt het goede doel

Bij elke APK een donatie aan TrafVic-Kids

U bent veiliger in het verkeer met kwalitatief onderhoud. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

Voldoende profiel op uw banden en goed werkende remmen maken het verschil bij een noodstop. Helder zicht op de weg dankzij correct functionerende ruitenwissers. Allemaal zaken die uw veiligheid en die van anderen in het verkeer verbeteren. Dat is ons uitgangspunt bij onderhoud aan uw auto. Bij CarProf staan we voor kwaliteit. Wij werken met professioneel gereedschap en A-merkonderdelen. Onze autotechnici worden continue opgeleid en zorgen er graag voor dat uw auto in topconditie veilig de weg weer op kan. 

Bij CarProf gebroeders Haaker gaan we een stap verder in verkeersveiligheid. Niet alleen verzorgen onze autotechnici een kwalitatieve APK. Daar bovenop doneren wij per uitgevoerde APK €0,50 aan TrafVic-Kids. Ongeacht het merk van uw auto doen wij deze donatie. TrafVic-Kids is onderdeel van Fonds Slachtofferhulp.

Het doel van TrafVic-Kids is het ontwikkelen van specialistische hulp voor kinderen die een dierbare hebben verloren in een verkeersongeluk. Een verkeersongeval is in Nederland de meest voorkomende onnatuurlijke doodsoorzaak (CBS, 2019). Als gevolg hiervan zijn er naar schatting jaarlijks honderden kinderen die een dierbare verliezen in het verkeer. Er is een dringende behoefte aan gespecialiseerde rouwbehandeling voor kinderen. Juist omdat kinderen op een andere manier omgaan met het plotselinge verlies van een dierbare. 

Klik hier voor meer informatie over TrafVic-Kids. 

Doe ook mee en steun dit goede doel met een APK bij CarProf gebroeders Haaker!

Maak een afspraak


Onderhoud door gespecialiseerde monteurs en het gebruik van originele onderdelen vormen de beste garantie op jarenlang zorgeloos genieten van uw nieuwe Fiat.

afspraak maken

Neem contact op over deze actie

Bel naar: 020-659 48 59
Of stuur een e-mail