mijn voertuig
Wij staan klaar om u ook nu mobiel te houden

Wij staan klaar om u ook nu mobiel te houden

Home > Nieuws & Acties > Wij staan klaar om u ook nu mobiel te houden

Lees hier hoe wij dit doen voor onze verschillende afdelingen

Onderhoud, reparatie & schadeherstel

Onze werkplaats en schade-herstel afdeling zijn normaal geopend volgens afspraak tijdens onze reguliere openingstijden. 

Van maandag t/m donderdag van 8.15 - 17.00 uur en vrijdag van 8.15 -16.00 uur.

Wij staan voor u klaar voor onderhoud en reparatie van uw auto. Waarschijnlijk gebruikt u de auto deze weken minder dan u gewend bent. Maar als u tóch de weg op moet is het belangrijk dat u verzekerd bent van een auto die goed is onderhouden. Zeker in de wintermaanden waarin het weer erg wisselvallig kan zijn. Daarbij is het ook goed om de auto na te laten kijken als deze langere tijd stil heeft gestaan. Want dit kan onder andere gevolgen hebben voor de accu, remmen en banden. Daarom bieden wij u nu onze lockdown check-up aan voor uw auto. Voor slechts €19,95 kijken wij de essentiële punten na. Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord. 

Een ongeluk kan in een klein hoekje zitten. Ook onze schadeherstel-afdeling is geopend en zorgt ervoor dat u weer zo snel mogelijk kunt beschikken over uw auto. Misschien is dit juist het moment om die schade te repareren die al een tijdje uw auto ontsiert. U gebruikt de auto nu minder en vaak is slechts 1 nacht overblijven voor de auto genoeg. Zo voorkomt u een verdere nasleep van een schade zoals roest. 

Met de button hiernaast maakt u eenvoudig een afspraak. Of u kunt telefonisch contact opnemen via nummer 020-659 48 59. Wij hebben nog steeds een wachtruimte, coronaproof ingericht. Wilt u liever niet wachten? Dan is er vervangend vervoer beschikbaar. Een auto of een fiets. Biedt dit geen mogelijkheid voor u? Neemt u dan contact met ons op. Dan lukt het vast om een oplossing te vinden.

 

Nieuwe of gebruikte auto op het oog?

Vanaf 3 maart is het weer mogelijk om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. U kunt dat doen door ons te bellen op 020-659 48 59. Of door een email te sturen naar verkoop@haaker.nl

Onze online showroom blijft uiteraard altijd open. En heeft u uw ideale auto gevonden? Ook proefritten zijn weer mogelijk vanaf ons eigen terrein. Is het voor u nog niet mogelijk om langs te komen? Neemt u dan ook contact op via telefoonnummer 020-659 48 59 of mailt u naar onze verkoopafdeling

 

Heeft u andere vragen of opmerkingen? Wij horen het graag. 

 

 

 

 

 

Maak een afspraak


Onderhoud door gespecialiseerde monteurs en het gebruik van originele onderdelen vormen de beste garantie op jarenlang zorgeloos genieten van uw nieuwe Fiat.

afspraak maken

Neem contact op over deze actie

Bel naar: 020-659 48 59
Of stuur een e-mail