mijn voertuig
Wij zijn weer gecertificeerd!

Wij zijn weer gecertificeerd!

Home > Nieuws & Acties > Wij zijn weer gecertificeerd!

gebroeders Haaker is Erkend Duurzaam

gebroeders Haaker officieel Erkend Duurzaam

Autobedrijf gebroeders Haaker heeft weer een certificaat ontvangen en is een officieel Erkend Duurzaam autobedrijf. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door IvDM en is het bewijs dat gebroeders Haaker in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd. 

Wat betekent Erkend Duurzaam concreet in de dagelijkse praktijk van het autobedrijf? Op die vraag heeft gebroeders Haaker een helder antwoord. “Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld alleen nog maar stille en zuinige banden verkopen en de gebruikte banden op een milieuvriendelijke wijze afvoeren. Datzelfde geldt voor de smeermiddelen en andere onbruikbare materialen. We hebben groene stroom en gaan zuinig om met energie.” 

Ook als werkgever heeft gebroeders Haaker zijn zaken op orde. Duurzaam betekent in dat opzicht dat er aandacht is voor het welzijn van de medewerkers door goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden. Buiten het bedrijf neemt gebroeders Haaker zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid door de sponsoring van diverse lokale initiatieven. 

Uiteraard draait het bij duurzaam ondernemen in het autobedrijf ook om het aanbieden van duurzame mobiliteit. In de showroom van gebroeders Haaker staan dan ook alle schone en zuinige modellen van Fiat. “Wij merken dat er steeds meer vraag is naar auto’s met een lage CO2-uitstoot en laag brandstofverbruik. Als geen ander kunnen wij onze klanten informeren over de mogelijkheden van schone mobiliteit. Daarbij denken we verder dan de auto’s die we nu moeten verkopen; ook in onze werkplaats wordt op een duurzame manier gewerkt met duurzame materialen.”

Het certificaat Erkend Duurzaam maakt deel uit van het branchebrede duurzaamheidsprogramma van RAI Vereniging, BOVAG, FOCWA Schadeherstel en STIBA dat wordt uitgevoerd door IvDM (Instituut voor Duurzame Mobiliteit). Het certificaat is een jaar lang geldig. 

Neem contact op over deze actie

Bel naar: 020-659 48 59
Of stuur een e-mail