Wij zijn weer gecertificeerd!

Wij zijn weer gecertificeerd!

Home > Nieuws & Acties > Wij zijn weer gecertificeerd!

gebroeders Haaker is Erkend Duurzaam

gebroeders Haaker officieel Erkend Duurzaam

Autobedrijf gebroeders Haaker heeft weer een certificaat ontvangen en is een officieel Erkend Duurzaam autobedrijf. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door IvDM (Instituut voor duurzame mobiliteit) en is het bewijs dat gebroeders Haaker in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd. 

Uiteraard draait het bij duurzaam ondernemen in het autobedrijf ook om het aanbieden van duurzame mobiliteit. In de showroom van gebroeders Haaker staan dan ook alle schone en zuinige modellen van Fiat. “Wij merken dat er steeds meer vraag is naar auto’s met een lage CO2-uitstoot en laag brandstofverbruik. Als geen ander kunnen wij onze klanten informeren over de mogelijkheden van schone mobiliteit. Zo vindt u de Fiat 500 in een elektrische variant in onze showroom. Daarbij denken we verder dan de auto’s die we nu moeten verkopen; ook in onze werkplaats wordt op een duurzame manier gewerkt met duurzame materialen. Maar ook dragen wij zorg voor gescheiden afvalstromen en een milieuvriendelijke verwerking daarvan.”

Het certificaat Erkend Duurzaam maakt deel uit van het branchebrede duurzaamheidsprogramma van RAI Vereniging, BOVAG, FOCWA Schadeherstel en STIBA dat wordt uitgevoerd door IvDM.

 

Neem contact op over deze actie

Bel naar: 020-659 48 59
Of stuur een e-mail