Zorgeloos op reis met uw camper

Zorgeloos op reis met uw camper

Home > Nieuws & Acties > Zorgeloos op reis met uw camper

Nu bij uw camperonderhoud een fleecedeken cadeau!

Het camperseizoen staat voor de deur. Onderhoud van uw camper staat waarschijnlijk hoog op uw to-do-lijstje. Maak daarom snel een afspraak bij de camperspecialisten van Fiat Professional.

Want wist u dat drie van de vier verkochte campers op een Fiat Ducato-onderstel gebouwd zijn? De Fiat Ducato is dé basis voor vele campers. Niet voor niets is de Ducato in 2022 door de lezers van Promobil voor de veertiende (!) keer op rij verkozen tot 'Basisvoertuig voor campers'. Promobil is een Duits toonaangevend campermagazine. 

Onze Fiat-specialisten zijn dan ook zeer deskundig op het gebied van camperonderhoud. We gaan uiterst grondig te werk, zodat uw camper na afloop weer in topconditie is en dat ook blijft.

Wilt u meer weten over een all-in onderhoudsbeurt voor een vast en scherp tarief? Het basistarief is €425*.  Deze is uit te breiden met vaste modules. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Bovendien krijgt u nu bij een onderhoudsbeurt een fleecedeken cadeau. 

 

Wilt u weten of er actieve campagnes zijn op uw camper, wat de laatse give-away is bij een onderhoudsbeurt of bent u gewoon benieuwd naar de laatste ontwikkelingen van de Ducato camper? Kijk hiervoor op de speciale Fiat Camperwebsite.

Door aansluiting bij CarProf bent u ook met een ander merk camper voor onderhoud en/of reparatie bij gebroeders Haaker aan het juiste adres.

 

* Prijspeil maart 2022. Wijzingen voorbehouden. 

 

 

 

 

Neem contact op over deze actie

Bel naar: 020-659 48 59
Of stuur een e-mail