Profiteer als een van de eersten van de nieuwe subsidieronde!

Reserveer uw nieuwe elektrische Fiat 500 en profiteer van de Fiat Subsidie Verdubbelaar!

Vergroot uw kans om te kunnen profiteren van de subsidie in 2023

Kopers van elektrische auto's kunnen vanaf 2 januari 2023 via de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland de subsidie voor elektrische personenauto's voor particulieren aanvragen. De overheidssubsidie bedraagt €2.950,- incl. BTW. Fiat verdubbelt deze subsidie (mits de overheidssubsidie beschikbaar is) tot €5.900,- Als u nu een nieuwe elektrische Fiat 500 reserveert, dan kunt u als eerste in aanmerking komen voor de overheidssubsidie.

Bent u geïnteresseerd in een elektrische occasion?

Ook als u een elektrische auto als occasion aanschaft heeft u recht op subsidie. Dan geldt er geen verdubbelaar, maar u kunt wel een bedrag van €2.000 ontvangen van de overheid.

Toelichting subsidieregeling van de overheid

Dankzij de subsidie in 2023 op elektrische personenauto's stapt u straks voordelig in een nieuwe of gebruikte elektrische auto. Vrijwel alle uitvoeringen vallen voor wat betreft aanschafprijs en WLTP actieradius binnen de gestelde voorwaarden van de subsidieregeling. Met uw reservering maakt u uw interesse in een elektrische auto kenbaar. Wij nemen vervolgens contact met u op om een afspraak te maken. En in het geval van een nieuwe auto om uw ideale elektrische auto samen te stellen en de interesse om te zetten in een uiterst scherp aanbod. Nadat u akkoord bent kunt u een koop- of private leasecontract afsluiten de subsidieaanvraag indienen.

Interesse?

U kunt contact met ons opnemen via e-mail verkoop@haaker.nl. Wij nemen dan na ontvangst van uw bericht zo snel mogelijk contact met u op en informeren u over het actuele aanbod binnen de subsidievoorwaarden.