mijn voertuig

Ons bedrijf

Home > Ons bedrijf

Autobedrijf gebroeders Haaker is er voor uw mobiliteit. Gevestigd in Badhoevedorp bedienen wij de regio groot Amsterdam. Al sinds 1957 zijn wij Fiat-dealer en daarbij hebben wij expertise in Alfa Romeo voor onderhoud en service. Sinds 2015 zijn wij ook erkend partner van QRS. Dat betekent dat u met élk merk auto welkom bij ons bent voor onderhoud en reparatie. Wij zijn een compleet autobedrijf. Dat betekent dat u bij ons aan het juiste adres bent voor APK, onderhoud en reparatie. Maar ook voor schadeherstel in eigen beheer, (private) lease, verzekeringen, financiering en verlengde garantie.

De historie van ons bedrijf gaat terug tot 1937. Toen maakten de broers Jaap en Flip Haaker van hun hobby, motorfietsen, hun beroep. Ze vestigden hun zaak achter hun ouderlijk huis aan het Eksterplein in Badhoevedorp. Het bedrijf groeide dusdanig dat ze in 1945 een echt winkelpand aan de Pa Verkuyllaan 43 in gebruik konden nemen. Toen eind jaren vijftig de verkoop van motoren terugliep, besloten de gebroeders Haaker kleine auto’s te gaan verkopen.

In 1957 startte een nieuwe fase van groei dankzij het Fiat-dealerschap dat de broers hadden verworven. Al snel kwamen er nog vier winkelpanden aan de Pa Verkuyllaan bij. In 1973 werd het bedrijf ook Lancia-dealer en dat leidde tot een uitbreiding met een garagepand aan de Keplerstraat. Daar werden nieuwe en gebruikte auto’s opgeslagen en afleveringsklaar gemaakt.

Werken op meerdere locaties was uiteraard verre van ideaal. Daarom werd gezocht naar een geschikte nieuwe locatie en uiteindelijk vestigden zij zich in 1981 op de huidige plek aan de Kamerlingh Onneslaan. Vijf jaar later, in 1986, gingen de oprichters van het bedrijf met pensioen. Autobedrijf gebroeders Haaker werd voortgezet door de tweede generatie: twee neven Haaker, van wie Brord Haaker in 1989 alleen eigenaar werd.

In 2005 vond een grote verbouwing van het dealerbedrijf plaats. De entree, de showroom, de receptie en het magazijn zijn toen in de nieuwe huisstijl van Fiat gebracht. Sinds 2011 is Stephan Haaker als eigenaar verantwoordelijk voor een naadloze serviceverlening en hij adviseert u graag samen met zijn team over het onderhoud van uw auto.