Ons bedrijf

Home > Ons bedrijf

Autobedrijf gebroeders Haaker is inmiddels een begrip in de regio. Wij zijn al meer dan 80 jaar gevestigd in Badhoevedorp. Liefhebbers van Italiaanse auto’s kennen ons al sinds 1957 als Fiat-dealer en specialist voor onderhoud en reparatie als het om een Fiat of Alfa Romeo gaat. En tegenwoordig kunnen we ook het merk Jeep aan dit rijtje toevoegen.

Naast Fiat-dealer en service-specialist voor de merken Alfa Romeo en Jeep zijn wij sinds 1 juni 2021 erkend lid van CarProf. Zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Want dat betekent dat wij voor alle merken uw specialist zijn. CarProf staat voor: ‘Kwaliteit en uw mobiliteit. Heldere offertes, uitstekende en persoonlijke service. Ongeacht welke auto u rijdt.’ En dat sluit perfect aan bij onze doelstellingen. Wij hebben vertrouwen in onze service. Daarom bieden wij u 24 maanden garantie, op reparaties en arbeidsloon.

Wij zijn een echt familiebedrijf; opgericht in 1937 door de broers Jaap en Flip Haaker. Zij maakten van hun hobby, motorfietsen, hun beroep. Hun zaak startten zij achter het ouderlijk huis aan het Eksterplein in Badhoevedorp. In 1945 verhuisden zij naar een echt winkelpand aan de Pa Verkuyllaan 43 in Badhoevedorp.

Met het verworven Fiat-dealerschap in 1957 groeide het bedrijf snel. Er werd uitgebreid in de Pa Verkuyllaan met 4 verschillende panden. Maar werken op meerdere plekken was verre van ideaal. In 1981 vestigden de broers zich met hun bedrijf op de huidige locatie, Kamerlingh Onneslaan 10 in Badhoevedorp.

Al die jaren heeft een Haaker-telg aan het roer gestaan. In 1986 werd het bedrijf voortgezet door de 2e generatie. Sinds 2011 is Stephan Haaker samen met zijn team verantwoordelijk voor de service en dienstverlening van gebroeders Haaker.

Wij zijn nog steeds een compleet autobedrijf. U kunt bij ons terecht voor aankoop (financiering, private lease, verzekering), onderhoud en reparatie (APK, mobiliteitshulp) en schadeherstel (ook uitdeuken zonder spuiten). Dus ook voor elektrische auto’s zijn wij uw partner.  

Kortom, wij zien u graag in onze werkplaats!