Peugeot onderhoud apk en reparatie in Badhoevedorp

Home > Peugeot onderhoud apk en reparatie in Badhoevedorp
Zoekt u een betrouwbaar adres voor onderhoud, reparatie of APK keuring van uw Peugeot in de regio Badhoevedorp, Lijnden en Amsterdam Osdorp en de Aker? Dan is Autobedrijf gebroeders Haaker úw autobedrijf! Goed bereikbaar gelegen aan de Kamerlingh Onneslaan.

Peugeot onderhoud bij Autobedrijf gebr. Haaker

Peugeot onderhoud

Voor de APK keuring of onderhoud van uw Peugeot gaat u naar Autobedrijf gebroeders Haaker

Ook voor úw Peugeot bent u aan het juiste adres bij Kamerlingh Onneslaan 10 te Badhoevedorp. Want net zoals de Peugeot dealer beschikken wij over:

Peugeot onderhoud en reparatie

U kunt bij ons voor alle werkzaamheden aan uw Peugeot terecht:

Peugeot diagnose- en testapparatuur

Met onze diagnose apparatuur kunnen we uw Peugeot helemaal doormeten. En onze monteurs worden doorlopend getraind.


Scherpe tarieven

Omdat wij niet op een zogenaamde A1 locatie zitten hebben we minder kosten. En dat ziet u terug in de vorm van scherpe tarieven voor onderhoud en reparaties. Zo heeft u als een Haaker Original Care onderhoudsbeurt voor uw Peugeot voor slechts € 169,-.  Lees meer over Haaker Original Care

Erkend Duurzaam

Autobedrijf gebroeders Haaker is BOVAG Erkend Duurzaam gecertificeerd. Dat betekent dat wij onderhoud of reparaties uitvoeren op een manier waarbij het milieu zo min mogelijk wordt belast.

Solide garanties

Garantie op reparatie en onderhoud
Reparaties zonder zorgen. U bent verzekerd van drie maanden BOVAG garantie op het uitgevoerde werkzaamheden en de daarbij gebruikte materialen.

Behoud van fabrieksgarantie
Als het onderhoud wordt uitgevoerd volgens de fabrieksvoorschriften, daarbij de juiste onderdelen worden gebruikt en voorgaande correct wordt vastgelegd in het serviceboekje blijft de fabrieksgarantie gewoon van toepassing. Daar zorgen wij voor. Gegarandeerd!


Bij u in de buurt

De meeste klanten van Autobedrijf gebr. Haaker komen uit de regio Badhoevedorp, Lijnden, Amsterdam Osdorp en de Aker. Met een team van ruim 12 deskundige medewerkers zijn we u graag van dienst. In onze modern uitgeruste werkplaats bent u van harte welkom voor onderhoud, reparatie of schadeherstel aan uw auto. U vindt ons aan de Kamerlingh Onneslaan 10 in Badhoevedorp. Naast klaar-terwijl-u-wacht service kunt u gebruik van maken van onze haal- & breng service of vervangend vervoer mogelijkheden. 

 

Heeft u een vraag of wilt u prijsopgave? Bel Dennis op 020-6594859 of stuur een email

Maak direct een afspraak