Alfa Romeo Fabrieksgarantie

Home > Service & Onderhoud > Alfa Romeo Service > Alfa Romeo Fabrieksgarantie

Alfa Romeo Fabrieksgarantie 

Bij de aankoop van uw nieuwe Alfa Romeo is een fabrieksgarantie van 36 maanden inbegrepen die ingaat vanaf de registratiedatum (dat is datum deel I op uw kentekenbewijs) en geen kilometerbeperking heeft. Hier vind u meer informatie over de fabrieksgarantie. 

Ook na afloop van de fabrieksgarantie kunt u zorgeloos blijven rijden. Dat kan door het afsluiten van een Alfa Romeo Extra Garantie voorziening of een voordelige ServicePlus Pas.

 

Alfa Romeo Extra Garantie

Alfa Romeo Extra Garantie is een service die u in staat stelt de reguliere fabrieksgarantie van 3 jaar uit te breiden. Tijdens de extra garantie periode bent u ook verzekerd van hulp bij pech onderweg in heel Europa. U kunt Alfa Romeo Extra Garantie afsluiten tot uiterlijk één dag voordat de fabrieksgarantie afloopt. 

In verband met de actualiteit kunnen we op onze site niet meer informatie zetten over Alfa Romeo Extra Garantie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 020-659 4859 of e-mail verkoop@haaker.nl

 

ServicePlus Pas

Heeft u liever alleen het gemak van extra services en de zekerheid van pechhulp (in heel Europa, dag en nacht, zeven dagen in de week)? Dat kan natuurlijk ook. Wij bieden u dan onze ServicePlus Pas aan. Onze pas is ook af te sluiten voor uw Alfa Romeo. Deze pas kost slechts €53,95 per jaar. 

Meer informatie over de ServicePlus Pas vindt u hier op onze site.