EHBA ServicePlus Pas

Home > Service & Onderhoud > Alfa Romeo Service > EHBA ServicePlus Pas

Ook al laat u het onderhoud tijdig en vakkundig uitvoeren, het blijft mogelijk dat u onverhoopt met pech onderweg te maken krijgt. Dan is het goed te weten dat we u ook in dergelijke omstandigheden snel van dienst kunnen zijn.  Voor slechts €53,95 per jaar bieden wij u de EHBA ServicePlus Pas aan die u dag en nacht, zeven dagen per week in vrijwel heel Europa verzekert van snelle en vakkundige hulp.

 

Bovendien biedt de ServicePlus Pas een aantal extra services:

 

Mocht u met pech onderweg te maken krijgen dan kunt u met de EHBA ServicePlus Pas pechhulp op de volgende ondersteuning* rekenen:

  1. Herstel ter plaatse: in geval van pech door een storing, een lekke band, een lege accu, een lege tank of na het tanken van verkeerde brandstof zal getracht worden ter plaatse het euvel te verhelpen
     
  2. Slepen: mocht herstel ter plaatse niet snel genoeg lukken dan transporteren we uw auto naar een garage bedrijf in de buurt
     
  3. Vervangend vervoer: als de geschatte reparatietijd langer dan 6 uur bedraagt wordt een vervangend voertuig ter beschikking gesteld. Opdat u mobiel blijft.

* Voor de exacte voorwaarden verwijzen we naar de algemene voorwaarden.

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Bekijk hier de brochure en de algemene voorwaarden. Denk eraan dat u op tijd uw huidige pechhulp opzegt. Wilt u dat per post doen? Dan kunt u hiervoor bijgaande voorbeeldbrief downloaden en opslaan. Daarna kunt u gemakkelijk uw eigen gegevens invullen en de brief per post verzenden.


Maak direct een afspraak