mijn voertuig

Software check

Is uw Alfa Romeo nog up-to-date?
 

In uw Alfa Romeo zijn diverse computers gemonteerd, die met elkaar een netwerk vormen. Regelmatig verzendt de fabrikant, Alfa Romeo, hiervoor updates die wij uitvoeren bij regulier onderhoud. Maar is uw Alfa Romeo nog up-to-date? Laat het door gebroeders Haaker in Badhoevedorp checken voor slechts €19,50.

Computers regelen veel in uw Alfa Romeo. Sommige dingen kunt u zien, zoals de elektrische bediening van de zijruiten, de klimaatregeling en de ingebouwde navigatie. Maar de meeste andere niet – zoals het motormanagement, het ABS-remsysteem en andere veiligheidssystemen. Computers bepalen voor een groot deel ook het rijcomfort, de prestaties, het brandstofverbruik en de emissies van uw Fiat.

Net als de software op uw computer thuis, is het verstandig om ook de software op de computers in uw Alfa Romeo geregeld te laten controleren. De pc thuis doet de update automatisch via internet; uw Alfa Romeo moet daarvoor even aangesloten worden op ons computernetwerk. Als officieel Erkend Reparateur kunnen wij dit, want wij beschikken over de juiste apparatuur om de nieuwste software-updates voor uw auto te downloaden. In ongeveer 15 minuten zijn de boordcomputers in uw Alfa Romeo gecontroleerd en eventueel van nieuwe software voorzien. Klaar terwijl u wacht.

De softwarecontrole bieden wij u aan voor €19,50 (incl. BTW). Tip! In combinatie met een zomercheck kost dit u € 29,50 (incl. BTW).

Bel 020- 659 4859 voor een afspraak voor de Alfa Romeo-Up-To-Date-Service en laat uw Alfa Romeo optimaal presteren en zo zuinig mogelijk rijden. Of maak gemakkelijk online een afspraak via onderstaande button.


Maak direct een afspraak