Schade service

Autoschade? Wij zorgen dat het net is of er nooit iets gebeurd is 
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Loopt uw auto onverhoopt een deuk op? Bij gebroeders Haaker brengen we hem weer terug in zijn oorspronkelijke staat. We zorgen dat uw auto zijn oude glans weer terugkrijgt. Maar belangrijker nog: we werken exact volgens de omschreven procedures en werkprocessen. Zodat uw auto precies voldoet aan de vastgestelde specificaties en veiligheidsnormen. 

Met vervangend vervoer houden we u mobiel 
Wij zorgen dat u niet zonder auto zit als we uw auto weer in topconditie brengen. Met een vervangende auto houden wij u mobiel. 

One stop shopping 
Uitdeuken, repareren, spuiten, vervangend vervoer. Bij autoschade kunt u volstaan met één adres: autobedrijf gebroeders Haaker in Badhoevedorp. Makkelijker kan niet. 

Ook uitdeuken zonder spuiten doen we met verve 
Na autoschade is het lang niet altijd nodig om uw auto te laten spuiten. Vaak kunnen we deuken er perfect uitkloppen, zonder dat er noemenswaardige lakschade is. Deukjes die kleiner zijn dan een euromuntstuk, kunnen we vaak helemaal onzichtbaar laten verdwijnen. Op die manier kunt u honderden euro’s besparen. Onze specialisten vertellen u hier graag meer over.

Wij nemen de afhandeling met de verzekering voor onze rekening
Bij gebroeders Haaker in Badhoevedorp voldoen we aan alle voorwaarden om uw auto bij schade te herstellen. Wij leveren een 100% veilige auto af en zorgen bovendien dat u geen omkijken hebt naar de schadeafhandeling. Wij regelen alles met de verzekeringsmaatschappij.

Heeft u autoschade? Maak een afspraak en voor u het weet is uw auto weer als nieuw. Bel nu autobedrijf Haaker op 020 - 659 48 59 voor een snelle afspraak of maak gemakkelijk online een afspraak via onderstaande button.


Maak direct een afspraak