Camper service

Home > Service & Onderhoud > Camper service

Ook voor uw Fiat & ander merk camper gaat u naar gebroeders Haaker in Badhoevedorp

De Fiat Ducato is dé basis voor vele campers. Niet voor niets is de Ducato in 2022 door de lezers van Promobil voor de veertiende (!) keer op rij verkozen tot 'Basisvoertuig voor campers'. Promobil is een Duits toonaangevend campermagazine. Deze felbegeerde titel erkent het grote succes van de Nieuwe Ducato die het leiderschap van Fiat Professional in de campersector zowel in Nederland als in Europa bevestigt. Meer dan 700.000 Europese gezinnen hebben dit onderstel als basis voor hun camper gekozen. 

Om van probleemloze vakanties te kunnen genieten is het van belang uw camper regelmatig te laten onderhouden. Als u dat bij gebroeders Haaker in Badhoevedorp laat uitvoeren kunt u rekenen op de extra services speciaal voor Fiat campers. 

Wist u bijvoorbeeld dat er Fiat Camper Care bestaat? Een all-in onderhoudsbeurt voor een vast en scherp tarief van €425*.  Deze is uit te breiden met vaste modules. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. 

Wilt u weten of er actieve campagnes zijn op uw camper, wat de laatse give-away is bij een onderhoudsbeurt of bent u gewoon benieuwd naar de laatste ontwikkelingen van de Ducato camper? Kijk hiervoor op de speciale Fiat Camperwebsite.

Door aansluiting bij CarProf bent u ook met een ander merk camper voor onderhoud en/of reparatie bij gebroeders Haaker aan het juiste adres.

 

 

* Prijspeil maart 2022. Wijzingen voorbehouden.