mijn voertuig

EHBA ServicePlus Pas

Home > Service & Onderhoud > Fiat Service > EHBA ServicePlus Pas

Ook na de fabrieksgarantieperiode wilt u natuurlijk geholpen worden, mocht u onverhoopt met pech langs de weg staan. Voor slechts €47,50 per jaar bieden wij u de EHBA ServicePlus Pas aan die u dag en nacht, zeven dagen per week in vrijwel heel Europa verzekert van snelle en vakkundige hulp.

Bovendien biedt de ServicePlus Pas een aantal extra services:

 

We gaan er van uit dat u het niet nodig zult hebben, maar in het onverhoopte geval dat met pech komt te staan kunt u met de EHBA ServicePlus Pas pechhulp op de volgende ondersteuning* rekenen:

  1. Herstel ter plaatse: in geval van pech door een storing, een lekke band, een lege accu, een lege tank of na het tanken van verkeerde brandstof zal getracht worden ter plaatse het euvel te verhelpen
     
  2. Slepen: mocht herstel ter plaatse niet snel genoeg lukken dan transporteren we uw Fiat naar de dichstbijzijnde Fiat Dealer of Erkend Reparateur
     
  3. Vervangend vervoer: als de geschatte reparatietijd langer dan 6 uur bedraagt wordt een vervangend voertuig ter beschikking gesteld. Opdat u mobiel blijft.
     
  4. Reiskosten: in geval uw auto tijdens de garantie hersteld wordt bij een Fiat servicepunt op meer dan 50 km afstand van uw huisadres vergoeden wij de gemaakt reiskosten voor het ophalen van uw Fiat.

* Voor de exacte voorwaarden verwijzen we naar het garantieboekje van uw Fiat

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Bekijk hier de brochure en de algemene voorwaardenDenk eraan dat u op tijd uw huidige pechhulp opzegt. Wilt u dat per post doen? Dan kunt u hiervoor bijgaande voorbeeldbrief downloaden en opslaan. Daarna kunt u gemakkelijk uw eigen gegevens invullen en de brief per post verzenden.