mijn voertuig

Fiat Extra Garantie

Home > Service & Onderhoud > Fiat Service > Fiat Extra Garantie

Fiat Fabrieksgarantie 

Bij de aankoop van uw nieuwe Fiat is een fabrieksgarantie van 24 maanden inbegrepen die ingaat vanaf de registratiedatum (dat is datum deel I op uw kentekenbewijs) en geen kilometerbeperking heeft. Tijdens deze periode profiteert u ook van hulp bij pech onderweg. Dit geldt voor alle Fiats met een datum deel I tot en met 31-12-2018. En vanaf 01-07-2020. 

Ook na afloop van de fabrieksgarantie kunt u zorgeloos blijven rijden. Dat kan door het afsluiten van een Fiat Extra Garantie voorziening of een voordelige ServicePlus Pas.

 

Fiat Extra Garantie

Fiat Extra Garantie is een service die u in staat stelt de reguliere fabrieksgarantie van 2 jaar uit te breiden tot maximaal 7 jaar, zonder eigen risico en zonder kilometerlimiet. U kiest zelf de garantieduur die het beste bij u past. Tijdens de extra garantie periode bent u ook verzekerd van hulp bij pech onderweg in heel Europa. Deze Extra Garantie kunt u vanaf 1 jaar tot maximaal 5 jaar afsluiten, zonder kilometerlimiet en zonder eigen risico.

U kunt Fiat Extra Garantie afsluiten tot uiterlijk één dag voordat de fabrieksgarantie afloopt. En indien u de 60.000 km nog niet hebt overschreden. Een overzicht van de verschillende tarieven vindt u hier.

Kijk hier voor meer informatie en de algemene voorwaarden. Hebt u nog vragen over Fiat Extra Garantie? Neem dan gerust contact met ons op. 

 

ServicePlus Pas

Heeft u liever alleen het gemak van extra services en de zekerheid van pechhulp (in heel Europa, dag en nacht, zeven dagen in de week)? Dat kan natuurlijk ook. Wij bieden u dan onze ServicePlus Pas aan. Deze pas kost slechts €47,50 per jaar. 

Meer informatie over de ServicePlus Pas vindt u hier op onze site.