Fiat Fabrieksgarantie

Home > Service & Onderhoud > Fiat Service > Fiat Fabrieksgarantie

Fiat Fabrieksgarantie 

Bij de aankoop van uw nieuwe Fiat is een fabrieksgarantie van 24 maanden inbegrepen die ingaat vanaf de registratiedatum (dat is datum deel I op uw kentekenbewijs) en geen kilometerbeperking heeft. Tijdens deze periode profiteert u ook van hulp bij pech onderweg. Dit geldt voor alle Fiats met een datum deel I tot en met 31-12-2018. En vanaf 01-07-2020. 

Ook na afloop van de fabrieksgarantie kunt u zorgeloos blijven rijden. Informeer naar de mogelijkheden voor extra garantie of het afsluiten van een ServicePlus Pas. 

 

Fiat Extra Garantie

Fiat Extra Garantie is een service die u in staat stelt de reguliere fabrieksgarantie van 2 jaar uit te breiden. Tijdens de extra garantie periode bent u ook verzekerd van hulp bij pech onderweg in heel Europa. U kunt Fiat Extra Garantie afsluiten tot uiterlijk één dag voordat de fabrieksgarantie afloopt. 

In verband met de actualiteit kunnen we op onze site niet meer informatie zetten over Fiat Extra Garantie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 020-659 4859 of e-mail verkoop@haaker.nl

 

ServicePlus Pas

Heeft u liever alleen het gemak van extra services en de zekerheid van pechhulp (in heel Europa, dag en nacht, zeven dagen in de week)? Dat kan natuurlijk ook. Wij bieden u dan onze ServicePlus Pas aan. Deze pas kost slechts €53,95 per jaar. 

Meer informatie over de ServicePlus Pas vindt u hier op onze site.