Fiat Original Care

Home > Service & Onderhoud > Fiat Service > Fiat Original Care

Autobedrijf gebroeders Haaker zorgt ook goed voor uw Fiat als deze wat ouder is. Dat doen wij met Haaker Original Care onderhoud. 

Haaker Original Care is er voor uw Fiat van 5 jaar en ouder. Of misschien is uw Fiat een tweede auto in uw huishouden die weinig kilometers maakt. Haaker Original Care biedt een scherp, vast tarief, geen verrassingen en altijd originele onderdelen. Zo blijft uw Fiat in goede conditie en behoudt bovendien zijn waarde.

 

Een standaard all-in-beurt kost €179*. Dit is inclusief:

Zoals u van ons gewend bent, zullen wij u nu ook een eerlijk en duidelijk advies geven over het wel of niet vervangen van bougies, luchtfilter, pollenfilter en/of remvloeistof.

Mocht het noodzakelijk zijn om meer onderhoud te moeten uitvoeren dan de standaard all-in-beurt, dan biedt Fiat Original Care extra onderhoudsmodules:

- bougies €90

Met versleten bougies zal de motor onregelmatig draaien. Dit zorgt voor slijtage en vergroot de kans op een beschadigde motor. Daarom is het belangrijk deze regelmatig te vervangen.

- luchtfilter €40

Het luchtfilter filtert de door de motor aangezogen lucht. Als dit verontreinigd is, heeft dit negatieve gevolgen voor het lucht-brandstofmengsel en kan de auto meer brandstof gaan verbruiken.

- pollenfilter €45

Als het pollenfilter is vervuild kan dit voor onaangename geurtjes zorgen en de ramen kunnen sneller beslaan. Bovendien kan er een allergische reactie ontstaan bij inzittenden als de pollen minder goed gefilterd worden. Bent u allergisch? Vraagt u dan naar het speciale Prime Filter (+€89). Met een Prime Filter wordt de lucht tot maar liefst 96% gezuiverd. Hierdoor zullen niesbuien en tranende ogen in de auto tot een minimum worden beperkt.

- remvloeistof €80

De remvloeistof in uw auto veroudert, maar trekt ook vocht aan. Hierdoor vermindert de remkracht, of, in het ergste geval, verliezen de remmen hun werking.

Maak direct een afspraak, want wat origineel is, moet origineel blijven.

* Voor TwinAir motoren +€20 

 


Maak direct een afspraak