Onderhoud

Onderhoud volgens het boekje
 

De onderdelen van uw Fiat zullen na verloop van tijd of na een bepaald aantal gereden kilometers nagekeken of vervangen moeten worden. Daarom heeft de Fiat Groep voor elk voertuigmodel/-versie dat zij produceert een Geprogrammeerd Onderhoudsschema opgesteld dat noodzakelijk is om uw auto in topconditie te houden.

Het periodiek laten uitvoeren van onderhoud volgens fabrieksvoorschrift betekent het optimaliseren van de prestaties, het brandstofverbruik en de veiligheid van uw Fiat. Wij adviseren u daarom het onderhoud aan uw auto niet uit te stellen en de aangegeven periodieke controles tijdig uit te laten voeren.

De kosten en de werkzaamheden voor het onderhoudvan uw Fiat zijn vooraf vastgesteld in scherpe all-in pakketprijzen. U weet van tevoren waar u bij gebroeders Haaker in Badhoevedorp aan toe bent en u komt dus nooit voor verrassingen te staan bij een onderhoudsbeurt. Klik hier om naar het tarievenoverzicht op de Fiat NL website te gaan.

Op veel werkzaamheden kunt u wachten. Veel klanten zijn erg enthousiast over onze koffie en er is ook WiFi aanwezig. U kunt dus gerust bij ons nog even wat werken als u dat wenst. 


Maak direct een afspraak