Software check

Home > Service & Onderhoud > Fiat Service > Software check

Is uw Fiat nog up-to-date?
 

In uw Fiat zijn diverse computers gemonteerd, die met elkaar een netwerk vormen. Regelmatig verzendt de fabrikant, Fiat, hiervoor updates die wij uitvoeren bij regulier onderhoud. Maar is uw Fiat nog up-to-date? Laat het door gebroeders Haaker in Badhoevedorp controleren voor slechts € 19,50.

Computers regelen veel in uw Fiat. Sommige dingen kunt u zien, zoals de elektrische bediening van de zijruiten, de klimaatregeling en de ingebouwde navigatie. Maar de meeste andere niet – zoals het motormanagement, het ABS-remsysteem en andere veiligheidssystemen. Computers bepalen voor een groot deel ook het rijcomfort, de prestaties, het brandstofverbruik en de uitstoot van uw Fiat.

Net als de software op uw computer thuis, is het verstandig om ook de software op de computers in uw Fiat geregeld te laten controleren. De pc thuis doet de update automatisch via internet; uw Fiat moet daarvoor even aangesloten worden op ons computernetwerk. Als officiële dealer kunnen wij dit, want wij beschikken over de juiste apparatuur om de nieuwste software-updates voor uw auto te downloaden. In ongeveer 15 minuten zijn de boordcomputers in uw Fiat gecontroleerd en eventueel van nieuwe software voorzien. Klaar terwijl u wacht.

De softwarecontrole bieden wij u aan voor € 19,50 (incl. BTW). Tip! In combinatie met een wintercheck kost dit u € 29,50 (incl. BTW).

Bel 020- 659 4859 voor een afspraak voor de Fiat-Up-To-Date-Service en laat uw Fiat optimaal presteren en zo zuinig mogelijk rijden. Of maak gemakkelijk online een afspraak.

 

 


Maak direct een afspraak