Onderhoud

Onderhoud volgens het boekje
 

De onderdelen van uw Jeep zullen na verloop van tijd of na een bepaald aantal gereden kilometers nagekeken of vervangen moeten worden. Daarom heeft de fabrikant voor elk voertuigmodel/-versie dat zij produceert een Geprogrammeerd Onderhoudsschema opgesteld dat noodzakelijk is om uw auto in topconditie te houden.

Het periodiek laten uitvoeren van onderhoud volgens fabrieksvoorschrift voor uw Jeep levert u veel voordeel op. Zo blijven de prestaties en de veiligheid van uw Jeep optimaal. En ook het brandstofverbruik blijft zoals uw gewend bent. Wij adviseren u daarom het onderhoud aan uw auto niet uit te stellen en de aangegeven periodieke controles tijdig uit te laten voeren.

De kosten en de werkzaamheden voor de onderhoudsbeurt van uw Jeep zijn vooraf vastgesteld in scherpe all-in pakketprijzen. U weet van tevoren waar u bij gebroeders Haaker in Badhoevedorp aan toe bent. En u komt dus nooit voor verrassingen te staan.

Informeert u vrijblijvend over het onderhoud van uw Jeep. Dat kan telefonisch via 020-659 48 59 of u kunt direct een emails sturen naar onze werkplaats: werkplaats@haaker.nl 

 


Maak direct een afspraak