mijn voertuig

Bandenservice

Goede banden zijn essentiëel.

Het enige contact dat uw auto met het wegdek heeft, bestaat uit 4 kleine stukjes oppervlak van de autobanden. Logisch dat dat contact goed moet zijn!

Daarom is het van belang dat u uw banden op de juiste spanning houdt. Ook moet het profiel voldoende diepte hebben. Dit is vooral belangrijk bij regenachtig weer. Verder mogen banden nooit ongelijkmatig afslijten. Dat duidt op een verkeerde afstelling. In de winter kunt u profiteren van de beste eigenschappen die winterbanden u te bieden hebben.


Goedkoop is duurkoop.

Goede tot uitstekende banden hoeven niet duur te zijn. Toch kunt u in de verleiding komen om nog "even door te rijden" op banden waarvan een deel van het profiel al afgesleten is. Dat kan in voorkomende gevallen een nadelig effect hebben op de wegligging van uw auto of de remweg. In dat geval is uw veiligheid en dat van anderen in gevaar. Laat u daarom altijd adviseren en sla dringende adviezen om uw banden te vervangen nooit in de wind! Als Erkend Partner van Quality Repair Service weten we alles van banden voor alle merken.

 

Advies.

Wilt u advies over uw banden? Of over nieuwe banden? Bel gebroeders Haaker in Badhoevedorp voor voor meer informatie of een snelle afspraak op 020 - 659 48 59. Of plan uw afspraak gemakkelijk online in via onderstaande button.

 

 

 


Maak direct een afspraak