Haaker Original Care

Voor alle merken - scherpe vaste tarieven - geen verrassingen

Is uw auto inmiddels 5 jaar of ouder? Of maakt uw auto weinig kilometers, bijvoorbeeld omdat hij als tweede auto wordt gebruikt? Dan biedt Haaker - Original Care uitkomst. De all-in onderhoudsbeurt voor een vast én scherp tarief, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Een standaard all-in Original Care onderhoudsbeurt kost slechts €179*

Dit tarief geldt voor élk merk/model met een 3 of 4-cilinder benzinemotor tot een cilinderinhoud van maximaal 2.0 liter* Voor dit scherpe tarief verrichten we de volgende werkzaamheden:

√ Controle op 15 essentiële punten

√ Verversen motorolie

√ Vervangen oliefilter

√ Bijvullen vloeistoffen

√ APK keuring

Daarnaast krijgt u een eerlijk advies over het wel of niet vervangen van bougies, luchtfilter, pollenfilter en/of remvloeistof.


Extra onderhoudsmodules

Zoals u hierboven heeft gelezen bedraagt het tarief voor de meeste auto’s* € 169. Daar kunnen de volgende extra onderhoudsmodules aan worden toegevoegd als het nodig mocht zijn. Evenens voor een vaste scherpe prijs (inclusief arbeidsloon en BTW)! Zo heeft u met Haaker - Original care geen verrassingen achteraf.

+ Bougies vervangen €90
Wanneer de bougies versleten zijn, zal de motor onregelmatig draaien, wat zorgt voor een hoger benzine verbruik en meer slijtage wat de kans op een beschadigde motor vergroot. Daarom is het van belang deze regelmatig te laten vervangen.

+ Luchtfilter vervangen €40
Het luchtfilter filtert de door de motor aangezogen lucht. Wanneer het filter vervuild is zal het de lucht minder goed doorlaten. Hierdoor neemt het het brandstofverbruik toe.

+ Pollenfilter vervangen €45
Het interieurfilter zuivert de buitenlucht die via het verwarmings- en ventilatiesysteem in het interieur wordt gevoerd. In de buitenlucht zitten pollen en fijnstof, waarvoor veel mensen (over)gevoelig zijn. Het interieurfilter zorgt ervoor dat de binnenstromende lucht zo zuiver mogelijk is. Een vervuild interieurfilter kan ook de ramen sneller doen beslaan en voor onaangename geurtjes zorgen.

+ Remvloeistof verversen €80 Remvloeistof veroudert, maar trekt ook vocht aan. Hierdoor zal remkracht verminderen of, in het ergste geval, verliezen de remmen hun werking.

* Rijdt u diesel? Of heeft uw auto een grotere motor? Vraag dan een offerte op maat voor Haaker - Original Care en de extra onderhoudsmodules.

 


Maak direct een afspraak