Fiat Garanties

Home > Verkoop > Fiat > Fiat Garanties

Autobedrijf gebroeders Haaker levert elke nieuwe Fiat af met een drietal garanties. Deze geven u stuk voor stuk de zekerheid dat u lang en probleemloos van uw Fiat kunt genieten. Deze garanties zijn:


Fabrieksgarantie
 

Bij de aankoop van uw nieuwe Fiat is een garantie van 24 maanden inbegrepen die ingaat vanaf de afleverdatum en geen kilometerbeperking heeft. De garantie biedt dekking van het voertuig tegen fabricagefouten, die gratis zullen worden verholpen met behulp van originele of gereviseerde onderdelen. Werkzaamheden onder garantie worden uitgevoerd door de Fiat Servicecentra en omvatten:

Tijdens fabrieksgarantie kunt u ook van hulp bij pech onderweg profiteren.

 

Garantie op de lak
 

Het voertuig is gegarandeerd tegen fabricagefouten in het lakwerk voor een periode van 36 maanden vanaf de afleverdatum. De garantie voorziet in het volledig of gedeeltelijk opnieuw lakken van het voertuig om alle fouten te elimineren, in overeenstemming met de standaardvoorwaarden van de fabrikant.

 

Garantie tegen doorroesten
 

De structuurelementen van de carrosserie zijn gegarandeerd tegen doorroesten veroorzaakt door corrosie, wanneer deze van binnenuit plaatsvindt. De garantie voorziet in de reparatie en/of vervanging van elk origineel structuurelement van de carrosserie dat beschadigd is door doorroesten en is 8 jaar geldig vanaf de datum dat het voertuig is afgeleverd. Wij raden u aan de specifieke voorwaarden van uw dekking in uw garantiehandleiding te controleren.


Breid uw garantie uit
 

Met Fiat Extra Garantie heeft u dekking tegen mechanische en elektronische storingen in uw auto. Bovendien zult u blijven profiteren van: