Fiat verkoop

Home > Verkoop > Fiat > Fiat verkoop

Wij helpen u graag kiezen

Waarschijnlijk bent u zich op dit moment aan het oriënteren op de aanschaf van een nieuwe auto. Een Fiat, om precies te zijn. Wij, gebroeders Haaker, zijn als sinds 1957 Fiat-dealer en durven onszelf inmiddels een expert te noemen in dit merk. Omdat u niet iedere dag een nieuwe auto koopt, vinden wij het belangrijk om u goed te informeren over de verschillende mogelijkheden en de diensten die wij u kunnen aanbieden:

 

Uiteraad kunnen wij u ieder model Fiat uit het assortiment leveren. Het stijlicoon, de Fiat 500 of 500C in vele verschillende kleuren. Nu natuurlijk ook in Hybrid of de vol-elektrische Fiat 500

De alom bekende en geliefde Fiat Panda vindt u ook bij ons in de showroom. Uiteraard ook in Hybrid-uitvoering. Of laat u verrassen door de Tipo, in alle varianten biedt deze veel 'value for money'.

Kijkt u eens bij onze voorraadmodellen. Of u stelt samen met ons uw nieuwe auto samen, helemaal uitgerust naar uw eigen wensen, in uw stijl.

 

Fiat 500                                        Fiat 500C

 

Fiat 500X

Fiat Panda                                         Fiat Panda Cross

 

 Fiat Tipo Hatchback                  Fiat Tipo Stationwagen

 

 

Kom gerust vrijblijvend rondkijken bij ons in de showroom, gelegen aan de Kamerlingh Onneslaan 10 in Badhoevedorp. Zo kunt u goed de verschillende modellen vergelijken en indien gewenst is het altijd mogelijk een proefrit te maken.

Bij de aanschaf van een nieuwe auto uit onze eigen voorraad kunt u bijna direct de door u gekochte auto meenemen. Hier kunt u zien welke nieuwe modellen wij in onze showroom op voorraad hebben.