Afspraak maken? Dan gaan we samen op zoek naar de juiste auto.

gebroeders Haaker is CarSelexy dealer per 2023!

Een nieuwe auto rijden is natuurlijk heerlijk, maar wel prijzig. Dit is waar CarSelexy uitkomst biedt. Wij hebben uitsluitend jong gebruikte auto’s met lage kilometerstanden in de aanbieding. En omdat wij auto’s van alle merken leveren, is ons aanbod zeer divers en is de keuze groot. Alleen maar voordelen dus!

Uw voordelen
  • Jonge auto’s met lage kilometerstand

  • Maximale zekerheid door fabrieksgarantie

  • Merkonafhankelijk dus ruime keuze

Waarom CarSelexy?

Zodra een nieuwe auto uit de showroom rijdt is deze direct al in waarde verminderd. Een nieuwe auto kan zomaar de helft van zijn waarde verliezen in slechts een paar jaar tijd.

Maar bij de aanschaf van een nieuwe auto ben je er bijna wel altijd zeker van dat je zonder problemen enkele jaren met plezier kunt rijden. Wat zou het dan ook fijn zijn om de voordelen van een nieuwe auto te kunnen combineren met een gunstige prijs.

Dit is precies het concept van CarSelexy: jong gebruikte auto’s met een lage kilometerstand tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De zekerheid van een goede, betrouwbare, (bijna) nieuwe auto zonder de hoge kosten. Alleen maar voordelen dus.

De zekerheid van CarSelexy

Al onze auto’s worden geleverd met de resterende fabrieksgarantie (of, als dit langer is, met 12 maanden CarSelexy Excellent Garantie), dus je hebt maximale zekerheid. Indien beschikbaar, leveren we de auto altijd af met een CARFAX rapport, waardoor de voertuighistorie inzichtelijk is. Wij houden namelijk van transparantie. CarSelexy zorgt ervoor dat je zonder zorgen de weg op kan!