Afspraak maken? Dan gaan we samen op zoek naar de juiste auto.

Welkom bij gebroeders Haaker

Wij zijn gebroeders Haaker. Het complete autobedrijf voor alle merken in Badhoevedorp. Al ruim 85 jaar gevestigd in Badhoevedorp en inmiddels een begrip in ruime omgeving. Liefhebbers van Italiaanse auto’s kennen ons al sinds 1957 als Fiat-dealer en later als specialist van de merken Alfa Romeo en Jeep. Maar sinds enkele jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een garage voor alle merken. U bent bij ons in goed gezelschap: een mix van 12 specialisten, de een jong en dynamisch, de ander ervaren en vertrouwd.

U kunt bij ons terecht voor de aankoop (en ook financiering, private lease, verzekering) van een auto. En wij zijn uw partner voor mobiliteitshulp, onderhoud, APK, reparatie, schadeherstel en uitdeuken zonder spuiten. Natuurlijk geldt dit ook voor elektrische auto’s.

Uw voordelen
  • Al ruim 85 jaar een vertrouwd adres

  • Complete service voor alle merken

  • Ruime voorraad (jonge) occasions

CarProf: Alle Merken

Naast Fiat-dealer en service-specialist voor de merken Alfa Romeo en Jeep zijn wij sinds 2021 erkend lid van CarProf. Zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Want dat betekent dat wij voor alle merken uw specialist zijn. CarProf staat voor: ‘Kwaliteit en uw mobiliteit. Heldere offertes, uitstekende en persoonlijke service. Ongeacht welke auto u rijdt.’ En dat sluit perfect aan bij onze doelstellingen. Wij hebben vertrouwen in onze service. Daarom bieden wij u 24 maanden garantie, op reparaties en arbeidsloon.

Sinds 1937

Wij zijn een echt familiebedrijf; opgericht in 1937 door de broers Jaap en Flip Haaker. Zij maakten van hun hobby, motorfietsen, hun beroep. Hun zaak startten zij achter het ouderlijk huis aan het Eksterplein in Badhoevedorp. In 1945 verhuisden zij naar een echt winkelpand aan de Pa Verkuyllaan 43 in Badhoevedorp.

Met het verworven Fiat-dealerschap in 1957 groeide het bedrijf snel.  In 1981 vestigden de broers zich met hun bedrijf op de huidige locatie, Kamerlingh Onneslaan 10 in Badhoevedorp. Al die tijd heeft een Haaker-telg aan het roer gestaan, inmiddels de derde generatie.

CarSelexy

Sinds 2023 zijn wij partner van CarSelexy. CarSelexy is het gevoel van een nieuwe auto tegen een veel scherpere prijs. Want een nieuwe auto rijden is natuurlijk heerlijk, maar kan kostbaar zijn. Met CarSelexy bieden wij u jong gebruikte occasions met een lage kilometerstand. CarSelexy is er voor alle merken. Zo is ons aanbod van occasions zeer divers en de keuze groot! Koopt u een CarSelexy occasion? Dan bent u ook verzekerd van de CarSelexy garantie. Kortom, genoeg reden om een kijkje te nemen bij ons CarSelexy aanbod!

Laatste nieuws

Auto’s zijn onze passie en dit delen we graag met u. Via onze blog blijft u op de hoogte van het laatste nieuws rond ons bedrijf.