Afspraak maken? Wij brengen uw auto weer in topconditie.

Vervang tijdig uw distributieriem

Over de distributieriem moet u beslist niet te licht denken. Het is een cruciaal onderdeel van uw motor. De distributieriem slijt. Vervangt u hem alstublieft op tijd! Want breekt de distributieriem, dan zijn de gevolgen niet te overzien. Een kapotgeslagen distributieriem kan soms zelfs een total-loss van de motor veroorzaken.

Uw voordelen
  • 100% onderhoudsvrij

  • Langere levensduur

  • Hoger startvermogen

Distributieriem bij gebroeders Haaker

In uw serviceboekje staat vermeld wanneer en bij welke kilometerstand de distributieriem moet worden vervangen. Soms staat dat ook op een sticker onder de motorkap.

Bij autobedrijf gebroeders Haaker in Badhoevedorp beschikken we over de benodigde kennis, het vakmanschap en het speciale gereedschap om de distributieriem professioneel te monteren. Bovendien is de riem zelf van topkwaliteit. We monteren namelijk uitsluitend distributieriemen van Gates. Deze voldoen aan de zwaarste eisen en gaan bijzonder lang mee. Gates is dan ook de leverancier van vrijwel alle gerenommeerde automerken.

Vervang uw distributieriem op tijd. Daarmee vermijdt u heel veel schade. Wij klaren die klus niet alleen professioneel, maar ook heel voordelig voor u. Bel ons voor een afspraak op 020 – 659 48 59. Of plan uw afspraak gemakkelijk online in via onderstaande button.

CarProf, voor alle merken, van alle leeftijden

Wij zijn CarProf. Dit betekent dat u met ieder merk van elke leeftijd bij ons terecht kunt voor onderhoud en reparatie.

CarProf

Als CarProf garage bieden wij vele voordelen. Lees hier alles over via de knop hieronder.

Complete service

U kunt bij ons terecht voor complete service zoals o.a. onderhoud, reparatie en schadeherstel.

CarProf Service Card

Met onze CarProf Service Card krijgt u nóg meer service bij onderhoud en reparatie van uw voertuig.