Service & Onderhoud

Home > Service & Onderhoud

Welkom

Van harte welkom bij autobedrijf gebroeders Haaker in Badhoevedorp. Van hieruit bedienen wij de regio groot Amsterdam. Wij zijn Fiat dealer en specialist voor onderhoud en reparaties voor de merken Alfa Romeo en Jeep. Maar wij kunnen veel meer!

Om dat te onderstrepen zijn wij sinds 1 juni 2021 erkend partner van CarProf geworden.

Wij kunnen namelijk álle automerken repareren, onderhouden en herstellen van schade. Met onze eigen werkplaats voor schadeherstel zijn wij namelijk ook uw adres voor uitdeuken zonder spuiten en al het overige schadeherstel.

En dan bedoelen wij ook echt álle merken. Ook voor uw elektrische auto kunt u bij ons terecht.

CarProf staat voor: ‘Kwaliteit en uw mobiliteit. Heldere offertes, uitstekende en persoonlijke service. Ongeacht welke auto u rijdt.’ En dat sluit perfect aan bij onze doelstellingen. Wij hebben vertrouwen in onze service. Daarom bieden wij u 24 maanden garantie, op reparaties en arbeidsloon.

Wilt u professioneel onderhoud met een goede prijs/kwaliteit verhouding? Ook als u weinig kilometers rijdt? Of voor de tweede auto in het huishouden? Dat kan! Onze Haaker Original Care is een budget vriendelijk onderhoud. Een standaard all-in onderhoudsbeurt kunt u eenvoudig uitbreiden met verschillende modules. Deze modules hebben een vast, scherp tarief. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Ook zijn wij Erkend Duurzaam. Dat betekent dat wij verder kijken dan onze bedrijfsgrenzen en in onze werkzaamheden oog hebben voor mens en milieu. Ook voor u een prettig idee.

Vindt u op onze site niet de informatie die u zoekt over een specifieke reparatie? Of heeft u een onderhoudsvraag? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 020-659 48 59 of per e-mail werkplaats@haaker.nl

Graag tot ziens in onze werkplaats!