mijn voertuig

Service & Onderhoud

Home > Service & Onderhoud

Welkom

Namens ons enthousiaste en professionele team heet ik u van harte welkom bij autobedrijf gebroeders Haaker in Badhoevedorp. Van hieruit bedienen wij de regio groot Amsterdam. Van origine zijn wij Fiat en Alfa Romeo specialist. Maar wij zijn in ontwikkeling gebleven. Vandaag de dag kunt u voor service en reparatie van álle merken bij ons terecht. Ook kunnen wij schadeherstel verzorgen vanuit onze eigen schadeherstelwerkplaats. 

En daarbij kijken wij verder dan onze bedrijfsgrenzen. Wij zijn Erkend Duurzaam gecertificeerd. Dat betekent dat gebroeders Haaker in haar bedrijfsvoering oog heeft voor mens en milieu.

Als Erkend Partner van Quality Repair Service bent u verzekerd van een goede kwaliteit / prijs verhouding. Informeert u gerust vrijblijvend naar onze prijzen. Want onderhoud bij een erkende dealer kan voordeliger zijn dan u denkt. Speciaal voor 2e auto's in het huishouden die minder kilometers maken en auto's ouder dan 5 jaar bieden wij Original Care zorg aan.

Original Care is een budget vriendelijk onderhoud. Een standaard all-in onderhoudsbeurt kunt u eenvoudig uitbreiden met verschillende modules. Deze modules hebben een vast, scherp tarief. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. 

Vanzelfsprekend kunt u er op vertrouwen dat ons technische team door permanente bijscholing prima op de hoogte is van de laatste technische ontwikkelingen. Datzelfde geldt ook voor de benodigde diagnose- en werkplaats apparatuur. Opdat we u vakkundig, vertrouwd en voordelig van dienst kunnen zijn. Klik op het onderwerp van uw keuze voor meer informatie.

Ik hoop u binnenkort in ons bedrijf te mogen verwelkomen,

Stephan Haaker