Afspraak maken? Wij brengen uw camper weer in topconditie.

Uw voordelen
  • Altijd de beste camperservice

  • Extra services voor Fiat-campers

  • Levensduur van uw camper verlengen

Ga zorgeloos met de camper op vakantie

Om van probleemloze vakanties te kunnen genieten is het van belang uw camper regelmatig te laten onderhouden. Als u dat bij gebroeders Haaker in Badhoevedorp laat uitvoeren kunt u rekenen op de extra services speciaal voor Fiat-campers. Stilstand (in de stalling of op de camping) is ook achteruitgang en de hoge temperaturen, files, lange rijafstanden en bergachtige gebieden vragen veel van de camper. Onvoldoende of slecht camperonderhoud kan leiden tot hoge reparatiekosten, maar ook de levensduur van uw kostbare camper wordt aanzienlijk verkort.

Fiat dient als basis voor vele campers

De Fiat Ducato is de basis voor vele campers. Niet voor niets is de Ducato in 2022 voor de veertiende keer op rij verkozen tot ‘basisvoertuig voor campers’. Deze felbegeerde titel erkent het grote succes van de Nieuwe Ducato, die het leiderschap van Fiat Professional in de campersector zowel in Nederland als in Europa bevestigt. Meer dan 700.000 Europese gezinnen hebben dit onderstel als basis voor hun camper gekozen.

All-in onderhoudsbeurt

Wist u bijvoorbeeld dat er Fiat Camper Care bestaat? Een all-in onderhoudsbeurt voor een vast en scherp tarief vanaf €425. Deze standaard onderhoudsbeurt is natuurlijk uit te breiden met dat wat er nodig is voor uw camper. Wij zullen altijd met u overleggen voordat wij aan extra werkzaamheden aan uw camper uitvoeren. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Naast Fiat ook andere merken

Door onze aansluiting bij CarProf bent u ook met een ander merk camper voor onderhoud en/of reparatie bij gebroeders Haaker aan het juiste adres.

Afspraak maken

Bel ons voor een afspraak op 020 – 659 48 59. Of plan uw afspraak gemakkelijk online in.

CarProf, voor alle merken, van alle leeftijden

Wij zijn CarProf. Dit betekent dat u met ieder merk van elke leeftijd bij ons terecht kunt voor onderhoud en reparatie.

CarProf

Als CarProf garage bieden wij vele voordelen. Bijvoorbeeld 24 maanden garantie op onderdelen én arbeidsloon.

Complete service

U kunt bij ons terecht voor complete service zoals o.a. onderhoud, reparatie en schadeherstel.

CarProf Service Card

Met onze CarProf Service Card krijgt u nóg meer service bij onderhoud en reparatie van uw voertuig.