Afspraak maken? Wij brengen uw auto weer in topconditie.

Autoschade? Wij herstellen het!

Schadeherstel bij gebroeders Haaker. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Loopt uw auto onverhoopt een deuk op? Bij gebroeders Haaker brengen we hem weer terug in zijn oorspronkelijke staat. We zorgen dat uw auto zijn oude glans weer terugkrijgt. Maar belangrijker nog: we werken exact volgens de omschreven procedures en werkprocessen. Zodat uw auto precies voldoet aan de vastgestelde specificaties en veiligheidsnormen.

Uw voordelen
  • Vervangend vervoer tijdens het herstel

  • Afhandeling met de verzekering

  • 100% veilige auto

Schadeherstel bij gebroeders Haaker

Wij zorgen dat u niet zonder auto zit als we uw auto weer in topconditie brengen. Met een vervangende auto houden wij u mobiel.

One-stop shopping

Na autoschade is het lang niet altijd nodig om uw auto te laten spuiten. Vaak kunnen we deuken er perfect uitkloppen, zonder dat er noemenswaardige lakschade is. Deukjes die kleiner zijn dan een euromuntstuk, kunnen we vaak helemaal onzichtbaar laten verdwijnen. Op die manier kunt u honderden euro’s besparen. Onze specialisten vertellen u hier graag meer over.

Wij nemen de afhandeling met de verzekering voor onze rekening

Bij gebroeders Haaker in Badhoevedorp voldoen we aan alle voorwaarden om uw auto bij schade te herstellen. Wij leveren een 100% veilige auto af en zorgen bovendien dat u geen omkijken hebt naar de schadeafhandeling. Wij regelen alles met de verzekeringsmaatschappij.

Plan direct een afspraak

Heeft u autoschade? Maak een afspraak en voor u het weet is uw auto weer als nieuw. Bel nu autobedrijf Haaker op 020 – 659 48 59 voor een snelle afspraak of maak gemakkelijk online een afspraak via onderstaande button.

CarProf, voor alle merken, van alle leeftijden

Wij zijn CarProf. Dit betekent dat u met ieder merk van elke leeftijd bij ons terecht kunt voor onderhoud en reparatie.

CarProf

Als CarProf garage bieden wij vele voordelen. Bijvoorbeeld 24 maanden garantie op onderdelen én arbeidsloon.

Complete service

U kunt bij ons terecht voor complete service zoals o.a. onderhoud, reparatie en schadeherstel.

CarProf Service Card

Met onze CarProf Service Card krijgt u nóg meer service bij onderhoud en reparatie van uw voertuig.