Afspraak maken? Wij brengen uw auto weer in topconditie.

Uw specialist voor het merk Jeep

Zoekt u een betrouwbaar adres voor onderhoud, reparatie of APK-keuring van uw Jeep in de regio Badhoevedorp, Lijnden en Amsterdam Osdorp en de Aker? Dan is autobedrijf gebroeders Haaker uw autobedrijf! Goed bereikbaar gelegen aan de Kamerlingh Onneslaan 10 in Badhoevedorp.

Uw voordelen
  • Alle technische informatie van Jeep

  • Voor Jeep geschikte diagnose apparatuur

  • Topkwaliteit onderdelen

Jeep onderhoud en reparatie

U kunt bij ons voor alle werkzaamheden aan uw Jeep terecht. Bijvoorbeeld:

  • Jeep merk onderhoud – volgens officieel fabrieksvoorschrift
  • Jeep – onderhoud op maat – het voordelige alternatief van Haaker Original Care
  • Jeep Aircoservice – van check t/m vulservice
  • Jeep APK – altijd voordelig, gratis in combinatie met onderhoud
  • Jeep Banden – zomerbanden en winterbanden
  • Jeep Distributieriem
Jeep diagnose- en testapparatuur

Met onze diagnose apparatuur kunnen we uw Jeep helemaal doormeten. Onze monteurs worden doorlopend getraind. Zo bent u verzekerd van professioneel onderhoud en reparatie.

Scherpe tarieven

Is uw Jeep ouder dan 5 jaar of misschien de tweede auto in het huishouden die weinig kilometers maakt? Overweegt u dan eens Haaker Original Care: Scherpe tarieven voor onderhoud en reparaties. Ook voor uw Jeep.

Erkend Duurzaam

Autobedrijf gebroeders Haaker is BOVAG Erkend Duurzaam gecertificeerd. Dat betekent dat wij onderhoud of reparaties uitvoeren op een manier waarbij het milieu zo min mogelijk wordt belast.

Solide garanties

Garantie op reparatie en onderhoud

Reparaties zonder zorgen. Wij geven 24 maanden garantie op onderdelen én arbeidsloon.

Behoud van fabrieksgarantie

Wij zorgen er voor dat uw fabrieksgarantie behouden blijft. Door onderhoud volgens fabrieksvoorschriften met de juiste onderdelen. En daarnaast zorgen wij voor het invullen van uw serviceboekje. Zo behoudt uw auto zijn waarde!

Bij u in de buurt

De meeste klanten van autobedrijf gebroeders Haaker komen uit de regio Badhoevedorp, Lijnden, Amsterdam Osdorp en de Aker. Met een team van 12 deskundige medewerkers zijn we u graag van dienst. In onze modern uitgeruste werkplaats bent u van harte welkom voor onderhoud, reparatie of schadeherstel aan uw auto. U vindt ons aan de Kamerlingh Onneslaan 10 in Badhoevedorp. Naast klaar-terwijl-u-wacht service kunt u gebruik van maken van onze haal- & breng service of vervangend vervoer mogelijkheden.