Afspraak maken? Wij brengen uw auto weer in topconditie.

Toyota onderhoud bij gebroeders Haaker

Zoekt u een betrouwbaar adres voor onderhoud, reparatie of APK keuring van uw Toyota in de regio Badhoevedorp, Lijnden en Amsterdam Osdorp en de Aker? Dan is Autobedrijf gebroeders Haaker uw autobedrijf! Goed bereikbaar gelegen aan de Kamerlingh Onneslaan.

Uw voordelen
  • Alle technische informatie

  • Geschikte diagnose apparatuur

  • Topkwaliteit onderdelen

Toyota

Toyota onderhoud en reparatie

U kunt bij ons voor alle werkzaamheden aan uw Toyota terecht:

  • Toyota merk onderhoud – volgens officieel fabrieksvoorschrift
  • Toyota – onderhoud op maat – het voordelige alternatief van Haaker Original Care
  • Toyota Aircoservice – van check t/m vulservice
  • Toyota APK – altijd voordelig, maar wel onafhankelijk!
  • Toyota Banden – zomerbanden en winterbanden, alle A-merken en huismerk
  • Toyota Distributieriem – dezelfde kwaliteit maar dan voordeliger

….. en nog veel meer

Toyota diagnose- en testapparatuur

Met onze diagnose apparatuur kunnen we uw Toyota helemaal doormeten. En onze monteurs worden doorlopend getraind.

Scherpe tarieven

Omdat wij niet op een zogenaamde A1 locatie zitten hebben we minder kosten. En dat ziet u terug in de vorm van scherpe tarieven voor onderhoud en reparaties. Zo heeft u als een Haaker Original Care onderhoudsbeurt voor slechts € 169,-.

Erkend Duurzaam

Autobedrijf gebroeders Haaker is BOVAG Erkend Duurzaam gecertificeerd. Dat betekent dat wij onderhoud of reparaties uitvoeren op een manier waarbij het milieu zo min mogelijk wordt belast.

Solide garanties

Garantie op reparatie en onderhoud

Reparaties zonder zorgen. U bent verzekerd van drie maanden BOVAG garantie op het uitgevoerde werkzaamheden en de daarbij gebruikte materialen.

Behoud van fabrieksgarantie

Als het onderhoud wordt uitgevoerd volgens de fabrieksvoorschriften, daarbij de juiste onderdelen worden gebruikt en voorgaande correct wordt vastgelegd in het serviceboekje blijft de fabrieksgarantie gewoon van toepassing. Daar zorgen wij voor. Gegarandeerd!

Bij u in de buurt

De meeste klanten van Autobedrijf gebr. Haaker komen uit de regio Badhoevedorp, Lijnden, Amsterdam Osdorp en de Aker. Met een team van ruim 12 deskundige medewerkers zijn we u graag van dienst. In onze modern uitgeruste werkplaats bent u van harte welkom voor onderhoud, reparatie of schadeherstel aan uw auto. U vindt ons aan de Kamerlingh Onneslaan 10 in Badhoevedorp. Naast klaar-terwijl-u-wacht service kunt u gebruik van maken van onze haal- & breng service of vervangend vervoer mogelijkheden.