Zoekt u een nieuwe Fiat? U bent bij ons aan het juiste adres!

Fiat garanties: onbezorgd rijden met uw nieuwe Fiat

Autobedrijf gebroeders Haaker levert elke nieuwe Fiat af met drie garanties. Deze geven u stuk voor stuk de zekerheid dat u lang en probleemloos van uw Fiat kunt genieten.

Uw voordelen
  • Standaard fabrieksgarantie

  • Garantie op de lak

  • Garantie tegen doorroesten

Fabrieksgarantie

Bij de aankoop van uw nieuwe Fiat hoort een garantie van 24 maanden die ingaat op de datum van registratie. De fabrieksgarantie heeft geen kilometerbeperking. De fabrieksgarantie biedt dekking van het voertuig tegen fabricagefouten. Deze verhelpen wij gratis met behulp van originele of gereviseerde onderdelen. Werkzaamheden onder garantie omvatten:

  • Reparatie of vervanging van het defecte onderdeel;
  • Arbeid die nodig is voor de vervanging of reparatie;
  • Levering van verbruiksmaterialen die nodig zijn om de reparatie onder garantie uit te voeren.

Tijdens fabrieksgarantie heeft u ook recht op hulp bij pech onderweg.

Garantie op de lak

Daarnaast heeft u garantie op fabricagefouten in het lakwerk voor een periode van 24 maanden vanaf de afleverdatum. De garantie voorziet in het volledig of gedeeltelijk opnieuw lakken van het voertuig om alle fouten te elimineren, in overeenstemming met de standaardvoorwaarden van de fabrikant.

Garantie tegen doorroesten

Tot slot is de carroserie van uw Fiat gedekt tegen doorroesten van binnenuit. Deze carroseriegarantie voorziet in het herstellen en/of vervangen van de doorgeroeste delen. De carroseriegarantie is 8 jaar geldig vanaf de registratiedatum van uw Fiat.

Breid uw garantie uit

Met Fiat Extra Garantie heeft u dekking tegen mechanische en elektronische storingen in uw auto. Bovendien zult u blijven profiteren van:

  • Reparaties uitgevoerd door hooggekwalificeerde en gespecialiseerde technici;
  • Gebruik van originele onderdelen;
  • Servicecentra en assistentie in heel Europa.

Fiat Extra Garantie is een service die valt onder het label Mopar® Vehicle Protection.

Bij u in de buurt

De meeste klanten van autobedrijf gebroeders Haaker komen uit de regio Badhoevedorp, Lijnden, Amsterdam Osdorp en de Aker. Met een team van 12 deskundige medewerkers zijn we u graag van dienst. U kunt bij ons naast verkoop van nieuwe- en gebruikte auto’s, ook terecht voor onderhoud, reparatie of schadeherstel aan uw auto. U vindt ons aan de Kamerlingh Onneslaan 10 in Badhoevedorp. Naast klaar-terwijl-u-wacht service kunt u gebruik van maken van onze haal- & breng service of vervangend vervoer mogelijkheden.