Zoekt u een nieuwe Fiat? U bent bij ons aan het juiste adres!

nieuwe auto’s

Onbezorgd rijden met uw nieuwe Fiat

Autobedrijf gebroeders Haaker levert elke nieuwe Fiat af met een drietal garanties. Deze geven u stuk voor stuk de zekerheid dat u lang en probleemloos van uw Fiat kunt genieten.

Afspraak maken
Uw voordelen
  • Standaard fabrieksgarantie

  • Garantie op de lak

  • Garantie tegen doorroesten

Fabrieksgarantie

Bij de aankoop van uw nieuwe Fiat is een garantie van 24 maanden inbegrepen die ingaat vanaf de afleverdatum en geen kilometerbeperking heeft. De garantie biedt dekking van het voertuig tegen fabricagefouten, die gratis zullen worden verholpen met behulp van originele of gereviseerde onderdelen. Werkzaamheden onder garantie worden uitgevoerd door de Fiat Servicecentra en omvatten:

  • Reparatie of vervanging van het defecte onderdeel;
  • Arbeid die nodig is voor de vervanging of reparatie;
  • Levering van verbruiksmaterialen die nodig zijn om de reparatie onder garantie uit te voeren.

Tijdens fabrieksgarantie kunt u ook van hulp bij pech onderweg profiteren.

Afspraak maken

Garantie op de lak

Het voertuig is gegarandeerd tegen fabricagefouten in het lakwerk voor een periode van 36 maanden vanaf de afleverdatum. De garantie voorziet in het volledig of gedeeltelijk opnieuw lakken van het voertuig om alle fouten te elimineren, in overeenstemming met de standaardvoorwaarden van de fabrikant.

Garantie tegen doorroesten

De structuurelementen van de carrosserie zijn gegarandeerd tegen doorroesten veroorzaakt door corrosie, wanneer deze van binnenuit plaatsvindt. De garantie voorziet in de reparatie en/of vervanging van elk origineel structuurelement van de carrosserie dat beschadigd is door doorroesten en is 8 jaar geldig vanaf de datum dat het voertuig is afgeleverd. Wij raden u aan de specifieke voorwaarden van uw dekking in uw garantiehandleiding te controleren.

Breid uw garantie uit

Met Fiat Extra Garantie heeft u dekking tegen mechanische en elektronische storingen in uw auto. Bovendien zult u blijven profiteren van:

  • Reparaties uitgevoerd door hooggekwalificeerde en gespecialiseerde technici;
  • Gebruik van originele onderdelen;
  • Servicecentra en assistentie in heel Europa.

Fiat Extra Garantie is een service die valt onder het label Mopar® Vehicle Protection.

Afspraak maken

Bij u in de buurt

De meeste klanten van autobedrijf gebroeders Haaker komen uit de regio Badhoevedorp, Lijnden, Amsterdam Osdorp en de Aker. Met een team van 12 deskundige medewerkers zijn we u graag van dienst. U kunt bij ons naast verkoop van nieuwe- en gebruikte auto’s, ook terecht voor onderhoud, reparatie of schadeherstel aan uw auto. U vindt ons aan de Kamerlingh Onneslaan 10 in Badhoevedorp. Naast klaar-terwijl-u-wacht service kunt u gebruik van maken van onze haal- & breng service of vervangend vervoer mogelijkheden.