Afspraak maken? Wij brengen uw auto weer in topconditie.

Uw specialist voor het merk Alfa Romeo

Alfa Romeo Service: Zoekt u een betrouwbaar adres voor onderhoud, reparatie of APK-keuring van uw Alfa Romeo in de regio Badhoevedorp, Lijnden en Amsterdam Osdorp en De Aker? Dan is autobedrijf gebroeders Haaker uw autobedrijf! Goed bereikbaar gelegen aan de Kamerlingh Onneslaan 10 in Badhoevedorp.

Uw voordelen
  • Alle technische informatie van Alfa Romeo

  • Voor Alfa Romeo geschikte diagnose apparatuur

  • Topkwaliteit onderdelen

Alfa Romeo onderhoud en reparatie

U kunt bij ons voor alle werkzaamheden aan uw Alfa Romeo terecht. Bijvoorbeeld:

  • Alfa Romeo merk onderhoud – volgens officieel fabrieksvoorschrift
  • Alfa Romeo – onderhoud op maat – het voordelige alternatief Haaker Original Care
  • Alfa Romeo Aircoservice – van check t/m vulservice
  • Alfa Romeo APK – altijd voordelig, gratis in combinatie met onderhoud
  • Alfa Romeo Banden – zomerbanden en winterbanden
  • Alfa Romeo Distributieriem
Alfa Romeo diagnose- en testapparatuur

Met onze diagnose apparatuur kunnen we uw Alfa Romeo helemaal doormeten. Onze monteurs worden doorlopend getraind. Zo bent u verzekerd van professioneel onderhoud en reparatie.

Scherpe tarieven

Is uw Alfa Romeo ouder dan 5 jaar of misschien de tweede auto in het huishouden die weinig kilometers maakt? Overweegt u dan eens Haaker Original Care: Scherpe tarieven voor onderhoud en reparaties. Ook voor uw Alfa Romeo.

Erkend Duurzaam

Autobedrijf gebroeders Haaker is BOVAG Erkend Duurzaam gecertificeerd. Dat betekent dat wij onderhoud of reparaties uitvoeren op een manier waarbij het milieu zo min mogelijk wordt belast.

Solide garanties

Garantie op reparatie en onderhoud

Reparaties zonder zorgen. Wij zijn partner van CarProf. Dat betekent 24 maanden garantie op onderdelen en arbeidsloon!

Behoud van fabrieksgarantie

Wij zorgen er voor dat uw fabrieksgarantie behouden blijft. Door onderhoud volgens fabrieksvoorschriften met de juiste onderdelen. En daarnaast zorgen wij voor het invullen van uw serviceboekje. Zo behoudt uw auto zijn waarde!

Bij u in de buurt

De meeste klanten van autobedrijf gebroeders Haaker komen uit de regio Badhoevedorp, Lijnden, Amsterdam Osdorp en de Aker. Ons team bestaat uit een mix van 12 specialisten. De een jong en dynamisch, de ander ervaren en vertrouwd. Samen zijn we u graag van dienst. In onze modern uitgeruste werkplaats bent u van harte welkom voor onderhoud, reparatie of schadeherstel aan uw auto. U vindt ons aan de Kamerlingh Onneslaan 10 in Badhoevedorp. Naast klaar-terwijl-u-wacht service kunt u gebruik van maken van vervangend vervoer (auto of fiets).