Afspraak maken? Wij brengen uw auto weer in topconditie.

Goede banden zijn essentieel

Het enige contact dat uw auto met het wegdek heeft, bestaat uit 4 kleine stukjes oppervlak van de autobanden. Logisch dat dat contact goed moet zijn. Zorg er daarom altijd voor dat uw banden de juiste spanning hebben. Ook moet het profiel voldoende diepte hebben. Dit is vooral belangrijk bij regenachtig weer. Verder mogen banden nooit ongelijkmatig afslijten. Dat duidt op een verkeerde afstelling.

Uw voordelen
  • Altijd maximale grip op de weg

  • Snelle en vakkundige bandenwissel

  • Klaar terwijl u wacht

Bandenservice bij gebroeders Haaker

Goede banden hoeven niet duur te zijn. Toch kunt u in de verleiding komen om nog “even door te rijden” op banden waarvan een deel van het profiel al afgesleten is. Dat kan in voorkomende gevallen een nadelig effect hebben op de wegligging van uw auto of de remweg. In dat geval is uw veiligheid en dat van anderen in gevaar. Laat u daarom altijd adviseren en sla dringende adviezen om uw banden te vervangen nooit in de wind! Als Erkend Partner van Quality Repair Service weten we alles van banden voor alle merken.

Wilt u advies over uw banden? Of over nieuwe banden? Bel gebroeders Haaker in Badhoevedorp voor voor meer informatie of een snelle afspraak op 020 – 659 48 59. Of plan uw afspraak gemakkelijk online in via onderstaande button.

CarProf, voor alle merken, van alle leeftijden

Wij zijn CarProf. Dit betekent dat u met ieder merk van elke leeftijd bij ons terecht kunt voor onderhoud en reparatie.

CarProf

Als CarProf garage bieden wij vele voordelen. Lees hier alles over via de knop hieronder.

Complete service

U kunt bij ons terecht voor complete service zoals o.a. onderhoud, reparatie en schadeherstel.

CarProf Service Card

Met onze CarProf Service Card krijgt u nóg meer service bij onderhoud en reparatie van uw voertuig.