Avada Car Dealer News

Kom jij Team gebroeders Haaker versterken?

Ben jij autotechnicus en vind je het leuk om bezig te zijn met veel verschillende merken en reparaties? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Als autotechnicus bij gebroeders Haaker voer je zelfstandig onderhoud en reparaties uit aan personenauto’s en lichte bedrijfswagens van verschillende merken. Daarnaast stel je diagnoses en los je eventuele storingen op.

Functie eisen

Wij verwachten dat je een collegiale instelling hebt, zelfstandig bent, in bezit bent van een rijbewijs en als autotechnicus al wat ervaring hebt opgedaan. Daarbij vinden wij het ook belangrijk dat je je wilt blijven ontwikkelen door middel van trainingen en cursussen.

Arbeidsvoorwaarden

Aan de juiste kandidaat bieden wij een goede beloning die past bij de functie en ervaring. Je kunt jezelf ontwikkelen in ons bedrijf en krijgt de gelegenheid om opleidingen en/of cursussen te volgen.

Bedrijfsprofiel

Autobedrijf gebroeders Haaker is een echt familiebedrijf. Wij bestaan sinds 1937 en zijn sinds 1957 actief met het merk Fiat. Wij hebben een trouw en enthousiast team van 11 medewerkers.

Als autotechnicus werk je direct samen met 5 collega’s. Daarnaast hebben wij nog een eigen schadeafdeling met 1 medewerker. Wij houden van rechtstreeks contact waarbij de klant de hoogste prioriteit heeft.

Werken bij CarProf gebroeders Haaker betekent werken in een modern autobedrijf met professionele apparatuur. We hebben een enthousiast team van 11 personen. Bij ons werk je aan alle automerken.

Als Fiat, Alfa Romeo en Jeep specialist zijn wij vooral bekend door onze kennis over deze merken. Maar sinds wij ons aangesloten hebben bij de CarProf Garageformule wordt ons klantenbestand steeds meer divers. Van een Citroen C1 tot een BMW X5.

Interesse?

Ben jij onze nieuwe collega? Spreekt deze functie je aan, neem dan contact op met Stephan Haaker

E-mail: stephan@haaker.nl

Telefoon: 020-6594859